VI I STALLET!!!

Tjena bloggen!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men jag har varit på en "Vi i stallet" hajk i stallet.
Där gjorde vi detta:

*teori i 2 timar
*äta pizza (calzone)
*teori prov (67,5/75 poäng)
*titta på film
*spökhistorier
*spökrunda
*skratta
*sova

Idag när vi vaknade så åt vi frukost sen så pluggade vi lite till det riktiga vi i stallet provet. Sen började "fångarna i stallet". Vi var uppdelade i 2 st lag. I mitt lag var det jag och Emma, våra gruppledare var Hanna Damsö och Olivia Sjögren!! I det andra laget var det Matilda Tägt, Bertil Björn och Nelly, gruppledare var Lina Lindstedt. Vårat lag förlorade men jag lärde mig massor i alla fall. Jag ska ta revanch i den riktiga vi i stallet-tävlingen den 22 Maj!!


Denna bilden hittade jag på google, SÖTASTE hunden i hela världen typ!!<3

Ha det bra:)





 


JAG HATAR HATAR HATAR INTERNET!!!

Hejsan bloggen!!

Igår så blev det inte något inlägg jag vet jag vet, men det var för att mitt bajsiga och dåliga internet inte fungerade så jag kunde inte komma in på det....Jag HATAR det!!!!!! Men idag får det bli ett långt och redigt inlägg i stället:)

Igår:
Igår så gick jag i skolan, när jag kom hem så var jag med Maja i typ 2 timmar. Vid kvart i 5-5 tiden så cyklade vi ner till stan. När vi kom ner dit så cyklade Maja hem och jag mötte mamma utanför "Kajsa & co" Där så klippte jag mig (ni får se resultatet någon annan dag). Sen när jag kom hem så åt jag och chillade lite:)

Idag:
Idag har jag gått i skolan som vanligt. När jag kom hem så satte jag igång med att städa mitt rum. När det var klart så satte jag igång en film och nu så sitter jag här och bloggar lite!!!:) Nu ska jag sätta på en ny film och chilla lite till.


Här är en bild på mig och snygga Elsa från min lilla fest, fotografen är Emma<3.

Ha det göttans!!


♥JAG ÄLSKAR KORNFLAKSKAKOR♥

Go kväll allihopa!!

Idag har jag inte gjort någonting, bara chillat och nu har jag börjat lite smått med engelska läxan!! Jag har inte orkat göra något mer inlägg idag så det blir bara ett inlägg idag:) Jag har också gjort kornflekskakor, mmmmm gott...Dom åt jag upp på typ 5 minuter men jag är ju ett kakmonster så skit samma!!! ♥I LOVE CAKES♥!!! Nu ska jag chilla lite till!!!


Blev en gammal bild på Smokey och mig från en klubbhoppning!!<3 

Hejdå!!

EGEN-HÄSTDAG!!

Hejsan!!

Nu är jag jättetrött så det blir inte så mycket skrivet men jag berättar lite kortfattat om min dag. Idag har det varit egen-hästdag!!:) Det var jätteroligt, jag hade ju Smokey såklart!! Vi började med stalltjänsten (mocka, sopa, fodra mm). Sen red vi det gick helt okej. Efter det så var det lite stalltjänst igen. Sen så städade vi, och åt lunch. Efter det så red vi igen, då gick det inte så jättebra men det gjorde ingenting för jag hade ju VÄRLDENS BÄSTA HÄST!!<3 Sen så släppte vi ut hästarna och mockade och sopade lite. Efter det så var det slut:(


Denna bilden gjorde jag och Elsa igår när vi sov över.

Ha det bra!!



TÄVLINGSDAG=TRÖÖÖÖÖTT

Hejsan!!
Idag har Madde (min storasyster) tävlat, hon var första start så jag gick upp vid kvart i 5....Fatta att jag är TRÖÖÖÖÖTT!!!! Vi skulle åka iväg till Tingsryd så vi skulle vara i stallet vid kl.6:00 ungefär. Hon tävlade på ridskolehästen "Lexus". Det gick bra fast det blev tyvär ingen plasering:( Det var väldigt hård konkurans och det var första gången på stor häst och första tävlingen borta på Lexus, så hon var jätte nöjd med honom!!! Sen åkte vi hem och fixade hästen och transporten och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma med pizzan!!:) Mmmm pizza det var längesen:D.Idag ska jag sova över med Elsa för imorgon så är det egen hästdag, det kanse inte blir något inlägg imorgon för jag kommer sent och jag kommer vara DÖDSTRÖTT och sen är det skola och allt. Men vi får se!!
Detta var en bild på Madde och Lexus från förra året, tagen av Olivia Berthagen!!

Ha en fortsatt bra söndag
Kramar!!

JUMP, JUMP, JUMP!!!

Hejsan bloggen!!

Nu har jag precis läst ut en bok som jag började på igår!!! Hahahah vad jag är duktig:) Jag måste bara berätta vad jag gjorde igår...Jo jag hoppade över ett bord!!!!:) Det låter konstigt jag vet, men jag och Elsa brukar ju hoppa och låsas att vi är hästar så det gjorde jag igår!! Elsa var inte med förstås men jag hoppade i alla fall över ett pord som var ca 80 cm högt och ca 85 cm brett!! NICE:):D Nu ska jag, mamma, Hasse (mammas kille) och Tim (Hasses barn) åka och fika!!

   
Bilderna är tagen från google men de bordet som jag hoppade över ser ungefär ut så här.

Hipp hurra kalasbra!!



  

JORDGUBBSTÅRTA!!<3

Hejsan svejsan!

Nu har jag precis kommit hem från min kusins släcktkalas:) Det var roligt, dom hade VÄRLDENS godaste mat!!!<3 Det var lax (utan ben!!), potatis (som smakade som nypotatis) och någon rom sås<3 Mmmmmm det smakade som riktig midsommar mat, hahaha. Tårtan var också god, det var någon kolasås tårta med "gröna" vindruvor....Mmmm goooott!!!!!:)

 
Blev sugen på jordgubbstårta nu.....!!!

Hejdå allesammans:)


KALAS!!

Godmorgon allihopa!!

Nu har jag precis vaknat, jag ska plugga lite efter inlägget.. TRÅKIGT!!:( Idag ska jag till min kussin. Han har precis fyllt år så vi ska fira honom senare idag, vi ska vara där kl.14:00. Idag ska jag nog inte göra så mycket mer... Jag ska nog ha lite myskväll hema med mamma och kanske Madde jag vet inte om hon skulle vara hemma idag, vi får väll se!!


Blev en bild på SÖÖÖÖÖTA  Tummelisa<3 :)

Ha det bra!!


CONVERSE!!

Hejsan!

Idag har jag typ bara chillat, jag var på grand samarkand också. Jag åkte bara dit för att köpa ett par converse som jag såg igår, men då hade vi inte pengar till dom så jag köpte dom idag istället. Såhär ser dom ut!!!



Ha det bra, pussar och kramar <3


PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA!!

Tjena mors!!

Igår blev det tyvär inget mera inlägg för datorn hade lite damp men men... Sånt händer ju ibland. Igår var jag ju på grand samarkand, jag köpte 2 linnen ett lite "neon" orangt och ett vitt från "Cubus". Sen köpte jag också ett par öronhängen från "Gina Tricot". 
Idag har jag rensat ogräs och solat lite, senare idag ska jag plugga, plugga, plugga:(


Blev en bild på mig och Elsa när vi dampar med hennes webbkamera!:)
Visst är vi snygga!!!:)

P.S.Jag fick inte låna Maddes kamera så jag kunnde inte ta kort på mina nyköpta kläder!! 
Ha det bra:)


   

GRAND SAMARKAND

Hejsan bloggen och alla mina läsare!!

Idag har jag pluggat lite och sutit ute i solen med min kära storasyster!! :) Snart så kommer min mormor och då ska Vi äta på "Aptit" och sen åka till "Grand Samarkand" och shoppa loss allt vad vi orkar!!




Här är Smokey och jag på en klubbhoppning!! <3

Ha det bäst!:)



 

ELSA+SPRINGA+RIDNING

Tjabba tjena!!

Idag har jag varit med Elsa:) Vi hade JÄTTEROLIGT:D Vi sprang runt lagunen 2 varv, efter det så var vi skittrötta eller i alla fall jag!!!:) Jag måste verkligen träna upp min kondis. Hahahaha!!! Sen solade vi lite (jag blev inte ett endaste litet dugg brunare):( Idag var det ju hoppspecial!! Jag hade Krydda, vi hoppade ett stigsprång som jag var jättenervös över men det var de hindret som jag hoppade bäst!!!!:) Hona var superduktig och det gick hyffsat men jag kunnde ha ändrat på många saker så det hade gått bättre. Men det är ju sånt som man tänker på i efterhand.:)


Blev en till bild från när jag och Elsa var och fottade, men tänkte att ni inte hade sett den så..!!


ELS TODAY!!

Tjena allihopa!!

Nu ska jag snart ringa till Elsa igen!! När jag ringde sist så var det upptaget men men...:) Igår så var jag ju med Elsa:) Vi hade fett kul!!:) Vi hoppade ute i hennes trägård, med oss själva alltså. Vi hoppade typ 1 m!! Jag vet att det låter lite barnsligt men det är kul så skit samma. På ridningen så hoppade vi jag hade Krydda:) Vi hoppade 90 cm, Vi brukar inte hoppa så högt och det är sä jävla roligt att hoppa högt med Krydda för hon är ju så liten så när hon hoppar så pirrar lite i magen!!!!


Blev en bild från när jag och Elsa var ute och fottade i bokskogen, Elsa har tagit bilden!!

Hejdå!!

//Alexandra

MUSIK I 2 DAGAR...!!

Hejsan allihopa!!

Idag har jag inte gjort någonting mer än att vaknaoch göra iårdning mig:) Jo föresten jag har gjort en ny spellista på sportify. Det står att det tar "2 days" att spela upp den, kan ni slå de ni!!! Hahahaha:D Nu ska jag springa ner till Elsa:)


En fiiin bild på min gamla fisk Crille!! <3

Hejdå!!

//Alexandra

IS SHOW!!

Hejsan hoppsan lillebror!!

Nu sitter jag här framför datorn med Tilda!! Vi sak snartvåka till is showen, men ska bara göra klart detta inlägget först!! Jag och Tillda har fottat lite men vi pallar inte lägga up dom men dom kommer nog i ett inlägg senare:)


Blev en bild från Ridlägret, jagtror att Elin har tagit bilden!! <3

Goodbajs!!

//Alexandra

GLASSSSSSSSSS!!!

Hello everybody!!!

Idag har jag inte gjort något annat än att titta på TV och Äta glass:) Mmmmm Jag tror att jag tar en portion till efter inlägget... Men idag ska jag vara med Tilda!! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi snackade lite om att gå ut och fotta lite. Ifall det blir så kommer nog resultaten i ett inlägg senare!!


Det blev en bild från ridlägret, älskar ju Smokey så ganska passande med en hjärtan ram!!! <3

Godbajs everybody!!!:)

//Alexandra


ELSA+STALLET!!

Tjosan i trosan!!!!!

Idag har jag varit med Elsa!! Vi har hafft det jätte gött:) Nu har jag precis kommit hem från stallet, jag har nämligen filmat Madde när hon red Abbe för sista gången . Imorgon vid kl:09.00 så ska köparne komma och hämta honom:( Lite sorgligt faktist:(:( Men han trivs ju inte på ridskolan så det är ju bara bra att han får ett bra hem någon annanstans!! Nu ska jag snart stick ner till Elsa:D


Hittade ingen annan bild så det fick bli denna fula gammla bilden!!!

Ha det göttans alla slöfockar!!!!:D

//Alexandra


BAD UPDATE!

Hejsan bloggen!!!

Igår så hann jag inte göra ett inlägg på bloggen men det kommer nu i alla fall!! Igår så var jag i stalet. På skötaraktiviteterna så spelade vi fotboll och sen så körde vi lite saninge eller konka. Jag frågade Lotta om en massa intresanta frågor!!!! Hihihi ni kan alldrig jissa vad jag frågade!!:) :D Sedan så hjälpte vi Karin lite med att bygga fram lite hinder till hennes hoppspecial. Jag gjorde lite skötarjobb och sen lekte jag, Elsa, Emma, Michaela och Johanna en JÄTTEROLIG lek. Man var i 2 lag så hade man varsin sten som man gömmde och så skulle de andra laget hitta den, man kunnde bli tagen och då satt man i ett fängelse i de andra lagets högkvater!!! Läter lite barnsligt men det var SKITKUL för vi vann!!!! Idag har jag inte gjort så mycket ska ringa Elsa efter detta lilla inlägget!! Kommer nog ett till lite senare idag. :)












Här var nästan alla bilderna från hoppspecialen på duktiga hästen Marabou!!!

Elsa har tagit bilderna med Linas kamera!!

Kram
//Alexandra


EN KORTFATTAD TORSDAG!!!

Hej bloggen!

Idag har jag gått i skolan, vid kl:13.50 så slutade vi ÄNTLIGEN!!:) Då gick jag och Sofia hem till Sofia. Där så åt vi, övade på veckans berättare och till sist så hoppade vi lite på hennes studsmatta!!! :) Kuligt:D Nu ska jag bara vara hemma och chilla lite!!


Blev en bild på mig när jag och Sofia var och fotade!!

goodbay!!

//Alexandra

MARABOU!!!

Hejsan!!

Idag har jag ridit igen i onsdagens ponnyhoppspecial. Det var jätteroligt!:) Jag fick Marabou, honom har jag alldrig ridit innan så det var en utmaning att ha honom på  en hoppspecial!! Han var i alla fall jätteduktig!:D Han var ganska seg och det märkte jag ganska snabbt så jag försökte ha honom i ett bra tempo hela tiden men det var ganska svårt eftersom han vill böja huvudet ner och det vill man ju inte ha i hoppningen så när jag skulle dra upp det så började han att sakta farten så det behöver jag träna lite mer på!!:) Men sista rundan när vi hoppade banan så gick det superbra och jag hade ett ganska bra tempo hela tiden!!


Här är en fin bild på hästen Marobou som bästaste Josefine Ahlgren har tagit!! <3   

P.S Lina ska skicka några bilder från hoppträningen så vi får väll se när de kommer???

Hejdå allihopa!!

//Alexandra

S O F I A !

Tjabba!

Idag har jag gått i skolan. Sedan så gick jag och Sofia hem till mig och lämnade min väska och hämtade min cykel. Sen så cyklade vi hem till henne . Där så åt vi och och gjorde en power point till våran veckans berättare. När den var klar så övade vi på att berätta den. Senare vi typ kl.17:20 så cyklade jag hem och nu så sitter jag har vid datorn och gör ett inlägg på bloggen!!


Blev en bild på sötaste Texas <3!!

Hejdå!!

//Alexandra

  

FOTOGRAFERA+RIDLEKTION!!

Hej igen!!

Idag har jag varit på Italienska palatset pch fotat. Jag var där med halva min klass på skapande skola. Det var jätteroligt. Vi hade dock inte vanliga kameror, vi gjorde en kamera där. ´Det låter lite konstigt kanske men den var gjord av en kartong som var helt svart inuti, och den tejpade vi bara ihop så det inte kom in något ljus. Sedan var det bara att börja fota. Bilderna var negativa och blev inte så fina men när vi gjorde dom positiva så blev dom skitfina. Sedan cycklade vi hem och ringde Elsa, men hon var sjuk så jag fick cykla ut till stallet ensam. På teorin så hade vi teoriprov som jag inte hade pluggat alls mycket på!! Men det kändes VÄLDIGT lätt så jag hoppas att jag hade godkänt i alla fall. På ridningen så hade jag Krydda. Det gick ganska bra, vi red ut och jag kom jusåklart bakom sege Garcon så jag var ganska nära honom men hon skötte sig utmärkt!!


Blev en bild från klubbhoppningen med bästa hästen Smokey!! <3

Goodbay!!

//Alexandra


LOKAL HOPPTÄVLING!!!!

Hejsan hoppsan!!

Idag har jag tävlat. Krydda var ju tyvärr fortfarand inte frisk, men jag fick Mallory istället:) Han var  VÄRLDENS BÄSTA HÄST!!!! <3 <3 På framridningen gick det inte så jättebra för jag hade inte så bra tryck i honom så när jag skulle hoppa oxern en gång så var han jättesnäll och hoppade men jag var inte berädd på det så jag kom med läppen i mankammen och fick en fläskläpp:( Inte roligt, men det var de värt!!! Men inne på banan så gick det bättre, vi gick felfritt och det såg hyfsat snyggt ut. I alla fall så tyckte domaren det för vi fick gå in på banan och rida ärvarv med en blågul rosett!!:D Då var jag glad, men det varade inte länge för när jag hade hoppat 70-klassen så fick jag rida ärevarv en gång till och även den med en blågul rosett i Mallorys pannband. När det var klart så var jag SUPER DUPER DUPER GLAD!!!!! Som hederpris så vann jag ett täcke och ett mörkblått schabrak med röd och vit kant!!

 
Här var jag och Mallory efter första klassen.




Här var några bilder på mig och Mallory efter tävlingen <3.




Här är dom fina rosetterna som jag fick!!


Detta är täcket som jag vann.

P.S. Jag tänkte lägga upp en av rundorna men det tar så lång tid att ladda upp men det kanske blir ett inlägg med dom senare i kväll eller någon annan dag!!

Tjaoo!!

//Alexandra

BÖRJES!!!!

Hejsan!

Idag ska jag till börjes (en hästaffär). Jag ska dit med Elsa, men först så ska jag och mamma åka till någon cykelaffär och lämmna in min cykel eftersom det är punka på den och sedan hämta min syrras cykel!! :) Sen i eftermiddag så ska jag och Elsa åka ut till stallet och fixa hästarna till tävlingen imorgon. Hoppas verkligen att Krydda är frisk!!!!


Blev en bild på Kryddisen!! Bilden är från theleborgs ryttarsällskap, vet inte vem som tagit den.

Hejså alla sötnosar!!

//Alexandra

 

S T A L L E T ! !

Hej igen!

Nu har jag varit i stallet. På skötaraktiviteterna så hjälpte vi till att bygga banan till den lokala hopptävlingen som är imorgon. Jag ska ju vara med i den men imorgon så är det för stora hästa, jag ska vara med på söndag när det är för ponnyer. Kryddas sår hade svulnat upp nu så jag kanske inte kan ha henne, men då så sa dom att Mallory va ledig och honpm har jag tävlat på innan så det blir nog honom i såna fall!! :) Nu måste jag äta så jag kan inte skriva mer.


Fick bli en gammal bild från en klubbhoppning med Smokey!!! <3

Kramar
//Alexandra

PUNKA PÅ CYKELN SÅ DET BLIR BILEN ISTÄLLET!!!

Tjen mors!

Idag har jag äntligen fått gå till skolan.:) Jag hade tur som var sjuk onsdag torsdag för det är dom 2 värsta dagarna i skolan. Idag har det varit en bra dag än så länge. Jag har gått i skolan och nu ska jag till stallet med Elsa och Micha. Just de min cykel är det punka på så den kan jag inte cykla på men Michas mamma kunnde skjutsa ut oss så vi slapp ta bussen elle att jag fick cykla ut på min lilla minicykel som är helt seg ocg jobbig. Nu i helgen så är det en lokal hopptävling på Theleborgs ryttarsällskap som jag och Elsa ska vara med på. Ni får järna komma dit och knäppa några fina bilder på oss. Vi ska tävla nu på söndag(y)!!! Önska oss järna lycka till!!!:D


Blev en bild ur arkivet på lille Donnemannen<3<3<3<3!!!

Hejdå!!

//Alexandra 

HOME ALONE THE WHOLE DAY!

Hejsan bloggen!

Idag har jag varit hemme från skolan igen.:( Jag var väldigt hosstig igår kväll så mamma sa att jag skulle vara hemma idag också. Jag vill ju vara friska till helgen så jag ska bara ta det lugnt idag och plugg till teoriprovet på måndag. Men när det handlar om hästar så är det inte så tråkigt som det är när det är prov i skolan, jag måste också läsa igenom TR (tävlingsreglementet). TR I är 56 sidor långt och TR III hoppning är 81 sidor långt, det blr nog till att läsa halva dagen. Men vill man vara med på en lokal hopptävlling och inte kan reglerna så är det ju bara att läsa. 


Här är en bild på fula mig, Clara har tagit bilden.

Ha det bäst!!

//Alexandra

  

HOPPSPECIAL MED KRYDDA!<3

Tjabba tjena igen!!

I mitt förra inlägg så glömmde jag att skriva om hoppspecialensom var igår! Jag fick Krydda, hon var jätteduktig:) I framridningen så var hon lugn och lyssnade på mig och var uppmärksam på hjälperna. I galoppen blev hon där imot lite het men Anna (min ridlärare) tyckte att det så jätte fint ut:) När vi började hoppa så blev hon pigg och hon som inte brukar vara rädd för så mycket stannade på vattenmatts hindret 2 ggr. Men första gången så hade jag lite dålig fart. Men andra gången så borde hon ha hoppat, men hon kan ju vara rädd som alla andra!! När vi hoppade banan första gången så gick det åt helvette. Vi hade fel rytm, det gick för fort och jag satt lite framåttlutad så när sprången blev höga och långa så kom jag i framåttläge:( När vi hoppade banan andr gången så gick det mycket bättre. Hon hade ett precis lagom tempo, bra rytm och jag satt inte framåttlutad!!!:D


Hade ingen bild på när jag och Krydda hoppade så det blev en på mig och Smokey!<3

Hejdå!!

//Alexandra

SJUK!

Tjollahopp!!

Idag är jag hemma från skolan för att jag är sjuk. Jag har varit väldigt hosstig och förkyld dom senaste dagarna, så mamma ville att jag skulle vara hemma idag. Imorse så var jag väldigt hosstig men nu har det blivit mycket bättre, jag hosstar nästan inte alls nu!!!:) Jag är 99,9 % säker att jag går till skolan imorgon. Jag har bara tittat på TV och ätit frukost än så länge men det händer nog lite mer innan dagen är slut. Får se om jag slänger in någott inlägg under dagen!!


Blev en bild från när jag, Elsa och Emma sov över hos Emma!!:) 

Tack och hej leverpastej!!

//Alexandra


BRÅTTOM BRÅTTOM BRÅTTOM.....!

Hejsan bloggen!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Nu är jag hemma hos Elsa. Elsa och Clara leker med kexet (Texas), han fick nyss ett litet ryck som vanligt. Vi ska snart (när Elsa är klar) åka ut till stalet och rida. Jag har Smokey men eftersom jag ska tävla Krydda på den lokala hopptävlingen så har jag frågat Anna (min hoppspecials ridlärare) om jag får rida henne, men hon har inte svarat än så vi får se.
Elsa har tagit den fina bilden.
Hejdå alla sötnosar!!
kramis
//Alexandra

RIDPASS MED KRYDDA!

Hejsan igen!

Idag har jag ridit!:) Det var hästbyte så jag fick Krydda. Det var väntat eftersom jag alltid får henne varannat hästbyte. I vanliga fall hade jag blvit lite sur eftersom jag har börjat tröttna på henne, men jag och Elsa ska vara med på en lokal hopptävling och då ska jag ha henne eftersom Sandra (min ridlärare) tyckte det så då får jag ju bara lite extra träning. Men det gick i alla fall superbra idag hon började hätsa upp sig i slutet men annars så var hon en pärla. Hon var jättelugn hela uppvärmningen och efter galoppökningarna på ena långsidan så var hon fortfarande lugn så det är ju inget att klaga över!!:) För er som inte vet så är Krydda en väldigt pigg och framåt liten dam. Jag har varit väldigt hostig idag och då blir man ju ganska trött så nu ska jag bara äta sen krypa ner under täcket och sova.


Detta är Krydda som jag red idag. Det är Evelina som rider, jag tror att det är Clara som har tagit bilden.

Hejdå!!

//Alexandra

MAT MAT MAT.....

Hej igen!

Nu har jag kommit hem från min pappas lilla 50-års fest. Jag är så himla mätt så det finns inte. Jag har minst gått upp 10 kg på en eftermiddag!! Hahaha:D När vi kom så satte vi oss och snackade lite sen vid kl.14.00 så kom farfar, Tina (farfars hund) och någon gubbe som jag alldrig hade träffat hem till pappa. Då åt vi smörgåstårta, mmmm nami nami!! När vi hade ätit klart så tog det inte lång tid innan farmor kom med tårtan. Efter tårtan så fick vi chokladbollar också. Fatta att jag redan efter smörgåståtan var mätt, men farmor vill alltid att man ska äta mycket så det är bara att stå. Men det var väl vad vi gjorde åt, åt och åt.


Hittade inte någon bild så det fick bli en på söta Sofia.<3

kramisar!!

//Alexandra

HIPP HURA PAPPADAG!!

Tjena alla mina läsare!

Nu var det kanske 2 timmar sen jag vaknade så jag har inte gjort något mer än att äta lite frukost och ringa till Elsa. Men vid 1-tiden så ska jag åka till min pappa som fyller 50 år. Det blir smörgåstårta. Mmmmm, min favorit rätt!!! <3 Sen blir det nog en härlig dag med pappa och släkten:)


Fin bild på mig och sötaste hästen Smokey<3

Ha en bra dag
gummikramar

//Alexandra


FILMDAG MED BEN&JERRY!

Hej igen!

Detta är mitt 3:e inlägg för dagen, rekord! Idag har jag i alla fall varit med Elsa. Vi har haft kul. Vi har hyrt en film som hette I love you.. ( kommer inte ihåg vad den mer hette). Den var skitrolig. Men jag orkar inte skriva vad den handlade om så ni får titta på den själva. Vi åt Ben&jerry till den. Mmmm nami nami!! Hahaha:D Vi har försökt anmäla Elsa till den lokala hopptävlingen men man var typ tvungen att betala in pengarna innan så vi får gjöra det en annan dag.


Bilden på alla Ben&Jerrysen har Elsa tagit.

Ha det bäst flodhäst!!

//Alexandra


GÅRDAGENS FREDAG!

Tjenamors!

Igår så var jag ju på furu med Elsnipp (Elsa) Ippert (Filippa). Det blev ju bara ett snabbisinlägg då för vi var lite sena. Men nu tänkte jag bara akriva lite om min fredag. Igår då när jag hade slutat skolan så ringde jag till Elsa och vi bestämde att jag skulle komma ner till henne när jag hade packat smink och kläder. När jag kom ner så ringde vi till Filippa och vi bestämde att när jag och Elsa hade köpt biljetter så skulle vi komma till Filippa. När vi kom till henne så visade vi varandra vad vi skulle ha på oss, sedan så satte vi på oss några av Filippas peruker och gick ner föra att beställa pizza (med perukerna på). Jag hade en orange peruk så jag fick bli en ginger Elsa och Filippa blev fjortisar. Hahaha dom på pizzerian glodde som galningar särskilt på mig!!!:D. Sedan när vi kom hem så åt vi upp pizzorna sedan så gjorde vi iordning oss ocg stack till furu. När vi kom så var det inga som dansade så då tog vi insiativet och började dansa så alla stod och glodde på oss, men det sket vi i och efter en stund så började fler och fler att dansa tack vare oss. Hahaha!! Sedan så fortsatte kvällen och blev riktigt lyckad!


Hittade ingen bra bild så det fick bli en gammal bild på Guinness.

Hejdå everybody!

//Alexandra

GOODMORNING EVERYBODY!

Hejsan!!!!!!!!

Jag vet att det inte kom något inlägg i torsdags men det var för detta jävla internetet inte fungerade. Man blir så sjukt förbanad, jag hade tänkt att göra min engelska-läxa då men nu måste jag ta den tiden någon annan gång. Men nu måste jag sluta klaga och berätta om vad jag gjorde i torsdags. Jag var ju som vanligt med Sofia och vi var hemma hos mig lite först och då hjälpte hon mig att ladda ner photoscape. Sofia sa att det var jättebra och att man kunnde redigera jättebra bilder där. Så då ville jag ju jättegärna prova. Och det är HELT gratis för er som kanske vill prova. Sedan så gick vi hem till Sofia. Där så tränade vi på veckans berättare som är vårat skolarbete, vi ska berätta om våran lilla resa till liseberg.


Denna bilden är redigerad i photoscape, och jag kan säga att den var ganska suddig innan.

Hejdå <3

//Alexandra


IPPERT OCH ELSNIPP!

Hejsan bloggen!

Jag har lite bråttom för furu börjar snart, men här kommer en bild på oss fina tjejer.



godbajs

//Alexandra

RSS 2.0