WINDY=VÄRLDENS FINASTE!!!!!

Idag så har det typ varit bästa dagen i mitt liv. Men bara nästan!! Hihihih:) nej men lilla ponnyn kom ju idag så jag har typ varit ute i stallet och pysslat om henne och lite så. Har varit hur mysigt som helst:) alla som såg henne sa "ååå vilken sööööt ponny du har...." eller något i den stilen. Hihihi!!! Jag har tyvärr glömt bort att ta bilder på henne men det kommer nog någon snart!! Så det är bara att vänta:)


HAHAHAHAHAHIHIHIHIHOHOHOHOHOHO!!!!

Nu är jag såååååååååååååååååååhäääääääääääääääär glad och pirrig!!!! Ligger i sängen och vill bara rusa upp som jag snart kommer att göra. Ni kan inte gissa vad jag ska göra idag. Jo det hemliga som jag har hållit på med är att jag har varit och provridit en jäääättte sööööt ponny som är super fin och som idag kommer till oss. Vi har inte köpt henne men hon är våran foderponny!! Men eftersom att bi ska ha henne på heltid så blir det ju som en alldeles egen ponny:):):) så ni kan inte fatta hur glad jag känner mig nu!!!


HAAAJJJ!!!

Nu så sitter jag på toa och klämmer ut några bruna bajskovar!!! Hihihi:) snart så ska jag och Elsa ut till stallet. Det är blåbärshoppning som jag ska hjälpa till på och även va med i. Hoppas att det går bra. Det är sista gången som jag kan träna till tävlingen i Värnamo så jag hoppas på bra resultat idag!!:)


MEEE TODAY!!!


I STALLET!!

Hallojsan!!

Nu så är jag Elsa och MT kvar i stallet och väntar på min mamma som ska komma och hämta oss snart! När jag kommer hem så ska jag bara äta något litet innan jag drar täcket över huvudet och zzzzzz......


SEN KVÄLLS MAT!!

Nu så ska jag äta lite innan jag går och lägger mig. Har varit något sjukt trött på sista tiden så jag måste sova ikapp lite! Men ska som sagt bara ta och äta lite ruvade makaroner och köttbullar innan:) GOTT!!


JAAAAAAAAAAA!!!!!!

Det gick Såååååååå hääär bra på "det hemliga " idag:) asså det är något sjukt vad jag längtar till på lördag!! I fall det händer något nu som förhindrar detta då j**la säger jag bara:) men nej det hoppas jag inte!! Förlåt att jag bara gör smilisar och utropstecken, men jag är så himla GLAAAAD!! Ska bli FEET kul:) men jag säger ingenting förrens tidigast fredag någon gång!!!!


HEMLIGT!!!

Nu så ska jag åka till "det hemliga". Ni Kommer att få veta om det gick bra eller inte ikväll men jag kommer inte berätta vad det handlar om förrens på fredag kväll eller lördag!!! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!! Snälla håll tummarna för mig<333


DAGENS!!!

Vad tycks??


NATTI NATTIII!!!

Nu så tänkte en trött alexandrii bara säga godnatt!! Orkar inte skriva mer eftersom att.... Zzzz


TOOTTISAR = GOOOTT!!

Hihihi ni ser ju rubriken!! Det finns ändå något bra med att vara sjuk:)


TJENA MORS!!!

Idag så är jag sjuk igen:(
Inter rooolit Lars-Olof, inte kuul!!! Hihihi som Björn Gustavsson säger!! Men jag har i alla fall VÄLDIGT tråkigt plus att jag missar ridningen ikväll också.:( nu så skulle jag igentligen ha sagt ett svärord men man ska inte svära så det får bli PYTSAN istället:) Hihihi känner att jag har en väldigt dålig humor som ingen fattar utom jag själv!!!!


GOD MORGON!!!!

Hallojsan alla knasbollar!

Nu så har jag precis vaknat. Känner mig mycket bättre idag men inte helt återställd. Längtar som en galning till tisdag men tänker inte säga något än efter som att jag inte vet om det blir så än!! Men jag hoppas verkligen för då så längtar jag något fruktansvärt till på lördag morgon!!!!!:DDDD


HALLÅÅÅ!!

Nu så tittar jag på Sveriges värsta bilförare. Jag är nämligen sjuk så det blir nog en dag framför soffan! Så HIMLA tråkigt!!!! Hoppas att ni mår bättre än jag nu. Ha det super:)



SÅ J**LA BRA ÄR JAG!!

Tänkte bara visa en bild på mitt nya templerun rekord!!


MIN DAG IGÅR!!

Hallojjj!!

Förlåt att jag inte bloggade igår men jag har faktiskt inte hunnit. Men idag så har jag i alla fall tänkt att jag skulle berätta lite om gårdagens hoppspecial.
Då så hade jag krydda=JAAAAAA<333
Det gick lite sådär i fram ridningen men jag fokuserade mig mest på att försöka hålla henne lugn och ganska samlad så att hon inte rann iväg för mig. Hon är ju ganska pigg och blir lätt springig och taggad!! Och det gick ganska bra men hon lyssnade bra tillbaka på en förhållning när det gick lite för fort. På framhoppningen så gick det bra i början men sen när vi började göra volter runt ett hinder så drog hon JÄTTEMYCKET mot ett annat hinder som låg ganska nära det hindret som vi gjorde volten runt. Så det gick inte så jättebra men Jessica (min ridlärare) gav mig några smarta tips och då gick det snabbt bättre!
Sen i slutet när det var dags att hoppa banan så gick det jättebra och jag hade kontroll hela tiden och hon behöll ett ganska bra lugn hela tiden!! Fast allra bäst gick det nog i slutet tror jag. Då så red vi på en raksträcka och skulle hoppa två oxrar med sex galoppsprång imellan. Hon var super på det och lyssnade på mig hela tiden. Duktig Krydda<333


BLÄÄÄÄ....

...Vad jag är trött!! Idag har jag studiedag. SKÖÖÖNT!! Jag måste fortsätta med mina läxor och lägga över några bilder på ett USB och lite sådant. Sen när Elsa ringer så sticker vi till stallet, och där väntar ridlektion med SMOKEY!!!! JAAAA!!:)


SVAR PÅ KOMENTAR!!

Hej kan inte du skirva lite om din ridning, t.ex om du ha någon sköthäst, vilka dagar du är i stallet , bästa hästen ,m.m och förklara sakerna få man förstå.

Jaa, super bra att någon äntligen säger till om vad jag ska blogga mer om!!
Jag ska börja blogga mer om min ridning och stallet och lite mer hästblogg om ni förstår!:)


BLUBBIIBLUBBB!!!

Hihi, mobbad rubrik igen!!

Snart då ska jag äta chikenuggets och bakad potatis med sötsur sås. Kanske lite konstig kombination tycker ni men det är super GOOOTT, jag lovar!!
Sussa sött i natt allihopa<33


TJOO!!!!

Nu så har jag precis ätit mig mätt på en baguette och en kopp varm chokladmjölk med glass i. MMM... Gott!
Strax så ska jag nog titta på en rolig film fast att jag igentligen borde plugga... Men skit i det, de gör jag imorgon:) ha det göör bra!!


HALLABALLUUU!!!

Tjeeena mors!!

Nu så ska jag snart ner och träffa elsipelsi, men först ett snabbt blogginlägg om gårdagen. Då så var det tidning på traineen. Jag fick Lexus och vi skulle hoppa och först blev jag lite tveksam eftersom att det inte gick sådär super bra sist men sen så sa jag till mig själv att det värsta som kan hända är ju bara att jag brakar in i ett litet hinder och det är ju inte så farligt! Plus att det hade varit pinsamt att gå in på kontoret och säga att jag inte vågade hoppa med honom.... Men i alla fall så skötte han sig utmärkt och var snäll och drog bara iväg lite efter hindren. Inte som sist i alla fall!! DUKTIGA LEKKE PEKKE!! <33

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2302185/images/2012/pic_194150523.jpg" class="image">


HEEEEJ!!

Nu så har jag ingenting art göra så det blev ett till onödigt blogginlägg. Jag har bara gjort lite läxor och tittat på ett avsnitt av vintergatan och ett avsnitt utav bb. Men nu så tror jag att det blir ett till bb avsnitt. Ha det bäst flodhäst!!


GURGEL!!!

Hihi, är inte så bra på att hitta på passande rubriker på mina inlägg så idag blev det gurgel som sagt!!
Ni så har jag i alla fall kommit hem från skolan. Det har inte hänt något speciellt där förutom att jag blev något väldigt yr när jag hade hoppat av gungan så jag trillade ihop men det var kanske inte sådär super roligt att veta. Nu så ska jag ta mig en god kopp choklad och sen dra igång med pluggandet.


NATTI NATTI!!

Haaj på daajj!!

Nu så ska jag bara säga god natt till er! Jag ska krypa ner i min egna, mjuka, VARMA och sköna säng och mysa med ett avsnitt av vintergatan som jag har blivit barnsligt förtjust av... Själv så tycker jag att det är lite pinsamt att jag tittar på det och då så undrar ni säker varför jag skriver detta på internett på min blogg?? Ja det kan man fråga sej, men det är faktiskt så att jag tycker att mina få läsare ska få veta så mycket som möjligt om mig men det såklart, ni får ju inte veta FÖR pinsamma saker om mig!! Hihihi, god natt:)


PÅ VÄG HEMMÅT!!

Tjena mors!

Nu så sitter jag på tåget påväg hem från Stockholm. Det ska bli skönt att få komma hem till Växjö igen och träffa kompisarna, men tråkigt att börja skolan igen! Men det får vi hoppas gå bra.


HOTELL FRUKOST!!

Hallå!

Nu så har jag mamma och syrran precis ätit upp våran stora och goda frukost! Deg var super gott. Vi åt på ett hotell som jag inte kom ihåg vad det heter! Men min mage är i alla fall glad... Eller nästan för glad!


GOD NATT!!

Tjabba!!

Nu så har jag mamma och Madde precis kommit hem ifrån Dramaten i Stockholm. Vi har varit och kollat på en teater som heter Fanny & Alexander. Den var faktiskt bra. Jag trodde att det skulle bli lite segt eftersom att den höll på i 4 timmar men jag lyckades hålla mig vaken hela tiden! Rekord för mig:) Hahaha!!


ITALIANO!!

Nu så sitter jag och Madde och mamma och myser på en italiensk resturang!!


JAG ÄR BARA......

...BÄST PÅ SUPER ROPE!!


DÅ SITTER MAN PÅ TÅGET DÅ!!

Tjenare allihopa!

Nu så sitter jag på ett lite skabbigt tåg på väg mot Stockholm. Det verkar vara ett hyfsat bra internett som jag kopplat upp mig på i alla fall! Hoppas att ni mår super det gör jag i alla fall!
Titta in mitt nya highscore på super rope! Komentera gärna!!


STOCKHOM HERE COME!!

Ja ni har säkert läst rubriken så ni fattar nog ganska bra att jag drar till Stockholm! Min stora syrra praoar där så vi skulle upp dit och hälsa på lite. Nu så har jag precis lyckats få igen alla dragkedgor på mina väskor. Puuhh... Det var jobbigt!! Jag hoppas att det går att blogga från Stockholm mening märker ju om det inte finns något nätverk.


DÅ VAR DET SNART DAGS FÖR SKOLA!!

Tjenare!

Om typ 4 minuter så sticker jag till skolan så jag hinner inte skriva så mycket mer men ha det bäst!!


Halloj!!

Idag så har jag ingenting att göra så det har blivit en liten läx och städdaf idag!! Inte så himla kul men det hade det blivit imorgon annars så då så slipper jag det då i alla fall!!:)


GOGAGAGGA!!

Tjenare!

Idag så har det varit en lugn och skön dag i skolan. Det enda läskiga var att vi skulle ta en spruta, men det var inte så farligt sen i alla fall!! Nu så ska jag ta och göra mig en riktigt go och kladdig kladdekaka....MMM smaskens:)

Ha det bra PUSS!


JAG ÄR TRÖTT!!

Nu så sitter jag och kollar på Eva & Adam och väntar på att mammii ska komma hem. Jag är jättetrött och vill bara gå och krypa ner i min mysiga säng!! Men det vågar jag inte för att jag är ensam hemma och då är det läskigt.

Godnatt och puss!!


NATIONELLA PROV NÄSTA!!

Om ungefär en kvart så är det dags för nationella proven i matte. JIIPPPPIIEE!! NOT..... Jag sitter helre på toaletten och klämmer ut💩💩💩💨💨💨hela dagen!!

Ha det super!!!😃


RSS 2.0