MIN LUNCH!!!

Ny så äter jag lite pasta, lax och pesto. Mmmmmmm......


VAKEN!!!!!

Nu så vaknade jag precis. Är väldigt trött och ska måna till mig lite till innan jag ens orkar tänka tanken på att stiga upp. Hahaha jag bara skojar, riktigt så trött är jag inte....men bara nästan!!:)
Idag så händer inget speciellt. Ska åka ut till stallet och ta hand om Windy. Sedan så ska jag rida ikväll. Kommer att bli najjjjjjjs:) Hahaha:)
Ha det bra allihopa!!


GOOOD NATT!!

Nu så ska jag gå och lägga mig. Är skiit trött:)! Bloggar mer i morgon.


TJEEENA!!!

Nu så sitter jag i stallet och äter lite. Mmmm... Supergott:) ska snart åka hem och ta tag i alla läxor. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!! Nu så ska jag säga goooood byeee!!


HAAAAJ!!

På daaj!!:) nu så ska jag madde och pappa ut och äta lunch mmmm...goottii! Ska äta på villa vik:) MUMMS i alla fall. Ha det gött:)


VANLIG....

...tråkig och ful outfitt. I know but feeeeet skön!!:)


TJAO TJAO!!!!

Kom precis hem ifrån stallet! Vad har ni gjort idag??


MEGA JUMP!!!

Jädrans kul spel!!! Tips till alla er som inte har det:)


HELLUII!'

Nu så sticker jag ut till stallet. Ska rida och fixa lite annat smått och gott! Ha ree göööt!!:)


TJAOOO!!

Så här ser alltså Wimpiisens box ut!


MIN DAG!!

Idag så har det varit en rolig dag! Jag har varit mesta dels i stallet. Mockat, fixa maten, fyllt på vatten, hämtat i hagen och ridit typ! Alla privat ryttare fikade tillsammans idag. Ebba hade bakat en JÄTTEGOD kladdekaka. MUMMS:) några muffins med bär som också va super! Ridningen gick det väll a hyfsat med. Vi red ut och hon va väldigt pigg!! I galoppen som blev hon jättestarkt och dragig och ville bara springa:) jag galopperade ganska långt så det va kanske inte superkonstigt men ändå!


HEEEEJ!!!

Nu så ska jag om någon timme typ ut till stallet! Jippi!!!:) ska fixa wimpiisen och rida ut mysisen:) Ida kanske ska hänga med lilla Melody:) SUPERDUPERKUL;) yeeeah:)!!!


HOME AFTER STABLE!!

Nu så är jag påväg hem ifrån stallet. Jag red Ultottan idag:) det gick ganska bra. Jag är nöjd men i galopparbetet så är vi inte riktigt överens. Hon vill bara springa och jag förstör allt genom att bromsa rycker hon:) men jag ska jobba på just det att samla upp henne mer:)<33


DÅLIG UPPDATERING!!

I know!! Men nu drar jag alldeles strax vidare till stallet:)


GOTTI THINGS TO MELLANMÅL!!

Russin i yoggin SUPERGOTT!! Testa vet ja:)


GAGGIIIII!!!

Jag och mina mobbade rubriker. Jag veeet!
Men idag så gick ridpasset med Windy SKIIIIIIIIIIITBRA!!!! En sån jäkla fin häst alltså:) hon va lite stel i början men efter galoppen så lossnade hon och gick heeeelt stadigt i formen. Inget guppande med huvudet utan helt stadigt:):):) jag fick också henne i en mer "ihop tryckt" form om ni fattar vad jag menar. På ett bra sätt i alla fall! I galoppen så va hon jätteduktig och lyssnade väl på vart ända halvhalt! Hon va i alla fall världens bästa och jag är super nöjd:)


WIMPIS!!

Ska till stallet för att rida Windy<33


SVAR PÅ KOMMENTAR!!

Hej jag skulle gärna hur det såg ut där Windy "sover" eller hur man nu säger:-)

Japp ska försöka att komma ihåg att ta en bild i sötisens lilla sovrum!!


NATTI NATTI!!


SKA SNART TA BORT SNÖN!!

Har fått en kommentar ifrån världens bästa Hanna att det snöar på min blogg! Jag vet att det gör det men jag kan tyvärr inte ta bort det förrens vi har fått igång våran gamla skrot hög som ska försöka likna en dator!;) så det få va snö där nu. Snön har ju inte försvunnit helt än. Lite i Lappland finns kanske kvar och på alla höga berg och glaciärer, så det gör ju inte något i fall det får snöa lite till. I alla fall inte i min värld:)


SORRY FOR BAD UPPDATE!!

Förlåt för denna riktigt urusla uppdatering. Men jag ska skärpa mig. Idag så har det varit Klubbhoppning. Jag är fett nöjd. Blev ännu en gulblå rosett att hänga upp på väggen. Detta tack vare världens bästa KRYDDA!!<333 love ya:) 60 och 70 klassen blev ihop slagna så det va bara en chans på blågult och den tog jag mitt framför ögonen på alla! Hahahaha:) men i 60 så va jag felfri i båda faser på den näst snabbaste tiden av alla som va med denna dagen! Men i 70 så blev det ett riv:( hon flöt ut lite för mycket i kurvan och höll på att sakta av till trav. Så jag fick hålla om och fick inte igenom en ordentlig halv halt och hon blev flak och den lilla grön vita bommen trillade retfullt ner till marken:( synd men jag va lika glad ändå! Det va ju mitt fel så hon ska va riktigt STOLT över sig själv. Jag e i alla fall nöjd med dagen:)


WINDY!!

Jag har ju lovat att jag ska skriva ett LÅÅÅÅNGT inlägg om Windy ju, och här kommer det!!:)

Det hela började med att jag och mamma satt i soffan och myste med film och godis. Vi satt och småpratade lite om allt möjligt. Och plötsligt så sa jag att jag ville ha en egen häst. Då så sa mamma allt det där med nej det är för dyrt tar för mycket tid och bla bla bla.....
Då så blev jag lite sur och sa men SNÄLLA tänk vad roligt det hade varit:) men mamma sa samma gamla visa och började bli rätt så irriterad. Det blev jag också så jag sa till en gång till, VARFÖR???? Då blev mamma arg och sa att jag fick titta efter en fodervärldshäst i sånna fall. Jag blev lite arg så jag gick in på mitt rum och slängde på datorn och gick in på blocket. Där hittade jag 2 st hästar som behövde fodervärld. Den ena va Windy! Mamma menade att jag skulle hitta en häst som jag tog hand om någon gång i veckan som stog i närheten.
När vi ringde på annonserna så ville den ena att man skulle rida lite mer soggsturer eftersom att det inte fanns något ridhus eller paddock. Det var ingenting för mig eftersom att jag vill tävla och rida gör tränare och lära mig allt! Så den hände det ingenting med. Men när bi ringde på Windy så sa dom att det va tänkt som så att man skulle ha hästen i ett eget stall och stå för alla kostnaderna. Mamma sa att vi va tvugna att tänka på det lite. När jag kom hem sen så berättade mamma det för mig och sa att jag fick leta vidare. Då sa jag men kan vi inte åtminstånde titta efter hur mycket det kostar så HIMLA dyrt kan det ju inte va?? Och pm Madde och jag delar upp det lite så får vi ju tid. Mamma tänkte en liten stund och sen sa hon att vi kunde göra det. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sa jag!!!
När vi hade kollat lite närmare på det så såg vi ju att det inte va så dyrt eller åtminstånde så att vi hade råd till det! Så mamma ringde upp och pratade lite och det blev bestämmt att vi skulle provrida henne. JIIIPPPPPIIIE!!! När Madde och jag såg henne så blev vi urförtjuta redan på en gång! Hon va typ den sötaste lilla ponny i världen:)<333
Hon hade så snälla ögon och såg jättefin ut. När vi skulle rida henne så va hon jätte duktig! Både Madde och jag va förälskade i henne:) ägaren sa att hon ryckte om oss och att det kändes bra att ev lämmna henne till oss! I bilen på väg hem så pratade alla i munnen på varandra. Men det blev senare i alla fall bestämmt att vi skulle ha henne. På veterinär besiktningen så gick det super bra och dom tyckte att hon hade fina ben!! Lilla ulltottan!!:) sen kom hon hem till oss på lördagen för exakt 2 veckor sedan! Naaaw vid fin hon ärrrrrr!!:)<33333333333333333 •100000000000000 + lite till!!
Hon är alltid så himla glad och snäll vill så mycket och försöker alltid! Hon tycker om att bli kliade i pannan och ner mot mulen. MYSIGA DU!!:) jag hoppas verkligen att ingen tar henne ifrån oss nu. JAG ÄLSKAR DIG!!!<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333


JAG HATAR MIN MOBIL ELLER BLOGG.SE APPEN!!!

Ni ser ju rubriken och det är vad detta i lägger kommer att handla om. Eftersom att våran dator är sönder så går det inte att blogga ifrån den. Det är därför som jag måste mobilblogga hela tiden. Jag vet inte om det är fel på min mobil eller blogg.se appen men jag tror att det är något fel med appen eftersom att mina kompisar har typ samma problem som jag:) det är nämligen så att när jag har gjort ett inlägg så trycker jag på spara publicera knappen, och då laddar den antingen JÄTTELÄNGE eller super snabbt och oftast så kommer det då upp en liten ruta där det står att serven inte kunde godta bilden typ. Och då går det inte att göra ett inlägg på ett tag. Det är därför som att det inte blir så mycket inlägg även om jag försöker att göra typ 10 varje dag så blir det bara 2 eller 1 till och med. Och även om jag tar bort bilden så funkar det inte!

Har ni samma problem??


IGÅR!!

Tjabba!!

Nu så ska jag snart sticka till skolan men först ett snabbt blogginlägg!!
Igår så var jag ju trainee. Det var lika nice som vanligt. Alla tycker typ att det är tråkigt och jobbigt, men jag tycker att det är supermysigt;) men det var ju C&T lektion idag. Jissa vem jag fick..... Jo Pontjak. Blev inte direkt superglad när jag såg det på häst listan. BLÄÄÄÄÄÄÄ vad han är jobbig att rida.... Typ super stark och helt laaaam!! Jaja gick ändå helt hyfsat. Några fina språng blev det iaf!:)


OUTFITT FOR TODAY!!!


TRÖÖÖTT!!

Nu sticker jag ner i sängen!! Zzzzzzz.......


Då drar man till stallet då!


SVAR PÅ KOMENTAR!!

Kan du skriva ett LÅNGT inlägg om Windy, hur hon är , hur du fick henne , och sen massa bilder.

Japp en super bra ide!! Det ska jag göra! Men jag får se hur mycket bilder det blir. Jag bloggar ju mest från mobilen så det funkar ju inte att ladda upp vissa bilder på blogg.se appen!


NU DRAR JAG TILL SKOLAN


NAMNAM.....

Nu så blir det pizza dags:) MMMMM..... Gott:)


PÅVÄG HEM!!!

Nu så är jag påväg hem från Värnamo. Jag är jättenöjd med henne och hon var SUPERDUKTIG:):) blev en felfri runda i cleo raunden (stavning) och i tävlingsklassen så va grundomgången felfri men fick ett ynka litet nedslag i omhoppningen. Hon blev lite flak och jag orkade inte riktigt ta en ordentlig förhållning så då rev hon. Men det gör ingenting jag är ändå jättenöjd med henne:) skulle bara säga att Elsa du var SUPER DUPER MEGA DUKTIG!!!:) image description

TAGGAD TILL 10000000000000000!!!

Nu så sitter jag i bilen påväg till Värnamo. Så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär nervös är jag hur nu!!! Men det är tur att jag är taggad i alla fal:) hahahhaha!!!


NERVÖÖÖÖS!!!

Nu så är jag super nervös:) typ så nervös att jag håller på att dö!! Jag ska nämligen tävla min först lokala tävling borta!:)!:)!:) den håller till i Värnamo och jag hoppas så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket att det går bra:) hej kryddiiisen och lilla mig!! ska försöka att hålla närverna i styr så att jag kommer ihåg allt det som jag ska tänka på;) Wish me luck:)!!


SOORY...

...för dålig uppdatering. Men jag har varit i stallet HELA dagen idag så jag har inte haft så mycket tid att blogga. Men jag ska försöka så gott det går! Idag i stallet så släpptes Windy i flocken för första gången. Jag var lite orolig att hon skulle bli sparkade eller halka eller något sådant. Men det gick SUPERBRA:) hon och hästen Rickard hittade varandra och åt till och med ifrån samma morgon hö hög. GULLIGA HEEESTAR!!
Det blev lite jobbigt när vi skulle ta in henne lite senare på dagen. Hon ville inte komma in och när Rickard försvann så blev det ännu värre:( men vi fick till slut in henne med lite hjälp av kraft i en hink:D sen så red jag och Madde ut mysrundan. Det gick superbra!! Hon var sååååååååååååååhhhhhhhhhhääääääääääääär fin och duktig:) jag är super nöjd över henne:)


GOOOOD NIGHT!!!!

Nu säger en SUPERTRÖTT Alexandra god natt!!


GOOOOD MOOORNING!!!

Så sköönt med en sovmorgon!!:) det var ett tag sedan och det lär ta ett tag innan det blir det igen!! Detta lovet har vi ju varit mycket med Windy och släppt ut henne på morgonen själva och så så det har inte blivit någon sov morgon. Men det är det värt:) ska nog gå upp och käka lite frukost nu. MMMMMM........
Ha det nice:)


SNART VA MAN KLIPPT DÅ!!

Japp, nysått ska jag snart klippa luggen. Superskönt!!!! Den är superlång just nu:)


DAGS ATT SOVA!!

Nu så kryper jag ner i min goa och mysiga säng. Någon som hänger på mitt förslag?? :)


STALLET NÄSTA!!!

Nu så är jag hos min farmor och firar min pappa lite. Han har precis fyllt 51 år. Puuuh guuuud vad han är gammal:) snart ska vi åka hem här ifrån och dra vidare ut till stallet. Det är ju hoppspecial idag. KANON KUL!!!:)


I STALLET!!!!

Nu så sitter jag i köket och värmer mig lite. Det har varit svinkallt idag så det är superskönt här inne just nu!! Jag har varit i stallet tillsammans med Madde. Vi har skött om Windy tillsammans och sen red Madde henne idag. Hon var jätteduktig och jag tror att det kommer gå rätt då snabbt att bygga upp musklerna om hon fortsätter så här!!:)


HAR MAN LOVAT SÅ HAR MAN!!!!

Nu så har jag precis kommit hem ifrån stallet. Idag så skulle jag igentligen ha skrittat mysrundan i skogen men hon skyggade så mycket så att vi fick vända hemåt igen! Så jag red i ridhuset en stund istället. Det gick bra jag arbetade henne lite lätt i skritt och trav. Jag är nöjd med passet och hon var SUPER DUKTIG!!! Matilda var med och fotade oss så dom bilderna kommer nog snart upp här. Hon skulle skicka dom ikväll sa hon:) eftersom att jag lovade att ni skulle få se en bild på henne så ska ni få se det också:D


Tjabba!!

Nu så har jag varit i stallet och släppt ut Windy och städat här hemma lite också. Ska snart åka dit igen och rida lite i skogen. Ska bli MYYYYSSSIIIGGTT!!!!!! Hihihi:) ska ta bilder på henne idag det lovar jag!!:)


RSS 2.0