KLÄDER #3

Mobil skal H&M 49 kr!!


KLÄDER #2

Byxdress från gina, rea pris 75 kr;)


ÄNTLIGEN......

Så funkar bloggappen!:) har haft real big problem med den asså! Men nu så helt plötsligt så funkar den igen!:) har haft lite dåligt med tid för att få igång datorn eller "burken" som min mormor säger!:) hihihi!!! Men jag skulle ju visa mina kläder som jag köpte i veckan men det går inte att lägga upp alla bilderna i 1 inlägg så jag får göra några stycken med det som jag köpt! Blir det bra??:) på fredag så kommer majiiii hit och hälsar på:) ska bli mysigt<33 hon ska fota mig och Windy sen så kanske vi kan göra en vacker film där vi filmar stallet där pluttinittiii står!:) som jag looooovat sååååå himla länge...... Men som aldrig blivit av:) sen så sleepar vi over hos mig till lördag så ska vi ta Windy på lördagsmorgonen! Mysigt!!:) mina planer för tomorrow är Elsii!!:) nu äntligen så kommer hon hem från sin lilla stugii:) tjihoooow!! Får se vad vi hittar på:) Här är då mina fawwooo skorts från bikbok 399 kr:)


HEEEJ!!!

Nu så har jag precis vaknat! Duktig jag ee som vaknar såhär tidigt när jag har sovmorgon!!:) men aja:) ska inte göra något speciellt idag. Madde tar bebbiiisen idag så inget tall för mig idag:( fast lite skönt ändå!!:) igår va jag på stan med Althea så jag la undan 2 par skorts som Vi ska ner och kolla på idag! Ett par va awsome fina!! Finns på bikbok. Men dom v lite för dyra för mig men vi ska ner och kolla på dom idag och om Mamma tycker dom är fina så tar vi dom förhoppningsvis;) ni får se alla mina köp senare idag!:) hare göött!!!


GRYM TÄVLING PÅ NELLIEBERNTSSON.SE

Jag är med och tävlar!


KORVIHUNDEN!!!

Tjabba!! Förlåt för bajsuppdatering! Men bloggappen har inte fungerat och datorn är alldeles för seg tar seriöst 2 timmar innan man har kommit in på internett så Jaja!!:) passar en liten pluttivove vid namn prins! Sööööööt eeeee han:) Ska försöka uppdatera bättre loooovar!!:)


RSS 2.0