ISLANDSHÄSTAR+TOREKOV!!

Hejsan allihopa!!

Det var längesedan jag bloggade men vi vet ju har jag är så jaja!!!:) Just nu så sitter jag här och lyssnar på What are words, den är så SJJJUUUKT bra verkligen min favorit<333 Jag tänkte bara göra ett litet snabbis inlägg oom vad jag haft för mig sedan jag sisst bloggade. Igår så var jag och red islandshästar!! Det var superkul:) Min häst hette Hördur, han var verkligen supersöt<33 Vi red den långa rundan som var 4 timmar, nu så har jag världens träningsverk.....superskönt!! Men det går nog snart över. Sen så har jag varit i torekov eller torekorv som jag säger:D Det ligger i skåne om ni inte redan visste det?? Mammas barndomskompisar har en stuga där som vi var i! DEn var pytteliten men det är nog inte så konstigt för det kostar jättemycket att ha en stuga där. En stuga var till salu för 18 miljoner tror jag och den var inte sådar särskillt stor så ni fattar väll i alla fall:) När vi var där så solade vi och badade mest, på kvällen så att vi jättegod mat och så grillade vi lite marsmellows (har fasen stavas det???) Men nu orkar jag faktist inte skriva mer!! 
   

Batteriet i kameran laddas just nu så jag kan inte ladda in bilderna i datorn men ni får lyssna på världens absulut inderbaraste låt medans ni väntar!!

Puss och kram på er allihopa<33



ERIC SAADE!!

Hejsan!!

Min uppdatering är ju som ni ser inte toppen och det kommer den att fortsätta att vara ett tag framåt. Det händer liksom inte så mycket om dagarna nu så det finns inte så mycket att skriva om! Men detta inlägget var mest för att tala om detta, men när jag ändå är igång så kan jag ju berätta att jag och troligtvis Elsa och några till ska se Eric Saade LIVE!! Fatta coolt, okej det är säket många mer som jag känner som ska se honom eftersom att han ska uppträda på Karl-Oskardagarna men ändå han är ju så himla snygg!! Det var bara det som jag skulle berätta!:) Ha det bäst<33


Slängde bara in en bild som jag tog för några veckor sedan när jag var med Elsa i hennes sommarstuga i korsanäs!






POPPERS PINGVINER!!

Hejsan!!
Hu ska jag snrt gå ut med Tindra, men jag tänkte att jag kanske kan hinna med ett kort inlägg om vart som hände igår.
Igår så var jag med Elsa och Filippa, vi hade hemskt roligt! Vi bestämde oss igår för att gå på en bio som heter "Poppys Pingviner". Den var väldigt rolig så vi satt och småfinissade nästan hela filmen, eller i alla fall jag! Men vi skrattade mest åt 2 st killar som vi första gången stötte på vid toaletterna:) Vi skulle gå på toaletten innan bion började, när vivar klara och kom ut så såg vi att det stog 2 st killar utanför i kanska 10-11 års åldern. Och Elsa sa högt och tydligt "spolade du" till Filippa då började jag att skratta, och då såg Elsa också killarna!! När vi kom ut i den stora gången så skrattade Filippa så mycket att hon la sig på golvet, jag och Elsa så mycket att vi nästan kissade på oss! När vi kom in i biosalongen så sa Elsa tänk om dom killarna ska på samma bio som oss, jag och Filippa sa nää det blir ju bara för pinsamt så vi gick och satte oss. Men precis när vi hade satt oss så kom dom där killarna och satte sig på stolarna mitt framför oss. Hahaha, maximal otur kan man kalla det:D Men inte nog med det när filmen led mot sitt slut så hörde jag någon som satt och fes, jag trodde ju att det var dim där killarna  och viskade det til Elsa som också började att skaratta! Då undrade Filippa vad vi skarattde åt då berättade Elsa för henne och då började Filippa också att skaratta men inte åt det som vi trodde. Det var nämligen hon som hade gjort pruttljuden med sin drickflaska! Och dom där killarna trodde ju att det var jag och Elsa som hade fisit. När vi var på väg ut så hörde vi några som skratttde längre ner i trappan då så fattade vi ju att det var dom där killarna igenså vi gick ner lägnst ner under trappan och hittade dom där!! Då sa Elsa och Filippa Glöm inte att spola efter er!!!!!:) Hahaha, så roligt hade vi det igår!!!
Blev en bild på Tindra från igår<33 Elsa har tagit den!




MORMOR IDAG!!

Hoppsan hejsan!!
Nu har jag precis hjälpt Tilda med hennes blogg!! Jag la in en header och bytte bakrundsfärg och lite sånt, jag har också varit ute 2 st rundor med Tindra och tittat lite på TV. Snart så kommer mormor och då ska vi nog hitta på nogåt kul:) Jaaa, nu vet jag inte vad jag kan skriva mer så då får det väll bli till att säga hejdå!
Blev en lite rolig bild på Micha och Hanna!! Vet inte varför jag tog denna bilden, den hör ju inte ihop ett dugg med detta inlägget men men:)



HEEEEEEEEEEJ!!

Hejsan allihopa!!
Idag har jag varit med Elsa, vi hade superkul:D Särskilt roligt var det när hon skjutsade mig och skulle upp för en trottoarkant, hon bromsade inte och jag som satt på parkethållaren stuttsade rätt upp i luften och med lite tur landade på parkethållaren igen, men med en duns och fick VÄLDIGT ont i rumpan!!!:) Hahaha, det låter nog inte så roligt men om vi skrattade efter det:) Vi var och skulle fota hästarna i sommarhagen också, men precis när vi kom fram och jag hade tagit upp kamern och skulle sätta på den så gick det inte. Då sa Elsa att jag kanske hade glömt att sätta i batteriet.....Och det var ju minsan det som var problemet!!Så Elsa fotade en stund men efter en halvtimme så begav vi oss hemåt. När vi hade cycklat en stund så kom vi till en hage med kosor! Vi stanade en stund och klappade dom eller rättare sagt jag klappade och Elsa fotade. Jag såg en jättesöt kalv som fick heta Bubblan och Elsa en annan som fick heta Morris eller nogonting sånt:)
Denna sötnosen var jag med idag:)<33



HELA VECKAN PÅ EN GÅNG!!

Tjenixen!!
Jag har haft ganska så mycket nu på sistone för min mamma har fyllt år och lite så därför så har inte uppdateringen varit så bra;)Men nu kommer jag tillbaka igen!! Nu ska jag berätta vad jag har haft för mig dom dagarna som jag inte har bloggat.....
Tisdag: I tisdags så hälsade vi på Donne-mannen igen och så var jag en stund med Elsa på förmiddagen<33 Jag vet att jag hade kunnat blogga då jag var med Elsa men vi tänkte faktist inte på bloggarna just då:) Jag kom inte riktigt ihåg vad jag och Elsa gjorde men vi bakade i alla fall fudge som blev väldigt kletiga, typ som smällt kola ni vet!! Clara och Elsa tyckte att dom var lite äckliga men jag tycker att dom var helt okej, ganska goda faktist:) På kvällen så åkte vi och hälsade på Donald<33 Vi red honom en liten stund också, det gick jättebra:)  Vi tog ett litet språng sen på slutet men dom bilderna tänker jag inte lägga upp för jag ser HELT feilad ut!!! Det var lite kortfattat om min Tisdag:)
Där var några bilder på mig och Donald!! Min sits är ju lite sisådär men jag rider ju inte särskilt bra såååå!!!

Onsdag: I onsdags så fyllde min mamma år!! Jag och Madde gick lite på stan och letade efter en present till henne. Vi hittade en bok och en choklad på Lagerhaus, på chokladen så stog det MOM=Sweeter than chocklate:) Det är ju faktist ganska passande<33
På kvällen så pysslade jag en stund med Tindra. Jag borstade, gosade och kliade henne en bra stund<33 Men det är hon ju värld den lilla sockertoppen!!
Är hon inte bara fööööööööör söt??
Torsdag: Idag så gjorde jag och Madde kvällsmat med efterätt till mamma eftersom hon fyllde år igår. Vi gjordeen vegetarisk pizza!! Mamma blev superglad och tyckte att den var jättegod, jag blev faktist lite förvånad!!!:) Till efterätt så blev det cupcakes! Dom blev SUPERGODA:) Jag hade gjort dom själv, Madde satte bara in dom och tog ut  dom när dom var klara!
Tycker inte ni att dom blev snygga??
Fredag: På fredagen så städade jag mitt rum och rensade ut det som jag ville spara och det som skulle bort. När jag hade städat en stund så orkade jag inte ha tråkigt mer så jag satte mig vid TV:n och chillade resten av dagen:) Hr tyvär ingen bild från idag:)
Lördag: Idag så har mamma haft sin födelsedagsfest för släkten! Dom kom hit vid kl.18:00 tror jag, men innan dess så hjälpte jag mamma med att fixa maten och städa och lite sånt:) Nu kommer 2 st bilder på Madde och Tindra som jag tog innan gästerna kom.
Där var 2 st bilder på Madde och Tindra<33
Söndag: Idag har vi åkt ut till mammas kille Hasse och hans barn Tim och badat!! Vi var där typ hela dagen. Man jag badade bara 2 gånger för solen gick i moln hela tiden så det var ganska kalt:( Men sen på slutet så blev det supervarmt så då badade jag lite med Tindra också!! När vi skulle åka hem så åkte vi förbi mina kusiner och hämtade deras nyckel för vi ska passa deras marsvin Sally och Svea på Onsdag för dom ska åka iväg och Campa:)
Det var några bilder från igår:)
Hejdå!!

HAHAHAHAHAHA!!!!

Hittade denna fett roliga video på Youyube nyss, måste ses;)

Ha det bäst!!

PHOTO DAY WITH TILDA!!<3

Hallojsan!!
Nu är jag med Tilda:) Idag har vi fotat lite vid tågen (John Bauer Gymnasiet) och lite vid klotterväggen!! Jag såg ut som ettfetto och var sjukt ful men det var roligt i alla fall:) Här kommer lite bilder från idag.
Nu kommer dom oseriösa;)

Have a nice day, like me:)

DONALD!!<3

Hejsan alla bloggsugna!!
Nu har jag för inte så länge sen kommit hem från Donne-ponken<33!! Gud var jag saknar honom:) Jag tog lite bilder som ni ska få se sen!! Jag har varit ute på någon runda med Tindrisen och typ tittat på TV och ätit lite glass;) Chillt ganska regält alltså. Lite senare i kväll så ska jag och mamma ut på en kvällsrunda med Tindra:) Då ska vi gå bort till I11:s agillitibana!! Tindra är JÄTTEDUKTIG på att hoppa agility:) Vi tränade lite i trädgården igår, och hon hoppade ganska högt för att vara så lite!! Jag vet inte riktigt hur högt men kanske 50 cm i alla fall:)<3
Här var några bilder på Donald:)<33
Hejdå!!

ROSA CONVERSE!!

Hello!!
Nu ska jag strax dra igång med att städa akvariet:( Men det måste ju göras och det var ju ett tag sen sist, typ 2 månader och efter som det ska städads en gång i veckan så kan man ju lungt säga attt jag måste städa det nu:P Lallaaa... Men nu måste jag säga vad jag hittade på stan igår:) Jo ett par äkta rosa convers i den nya modellen för 400 spänn:) :D Kan ni tänka er att dom underbara skorna fick följa med mig hem!!! Fast jag måste ju såklart tacka Sofia för att hon sa till mig att det fanns äkta converse på Stadium för 400 spänn!! Tack Sofia:) <3 Aja nu måste jag verkligen städa akvariet, men ni får kolla in mina snygga skor på lite bilder här nedan:)
Här var några bilder på dom, var skorna snygga?? Komentera gärna vad ni tycker:)

RSS 2.0