OMG!!!

Tjaoo!!

Gissa vad jag gjorde i fredags??? Jo, jag så Eric Saade LIVE!!! OMG fatta coooooooooolt:DDDD Han var skit duktig, men jag och Emma stog inte alldra längst fram så det var ju inte riktigt lika bra:( Men skit samma vi stog ju nästan längst fram och det är ju bättre än att stå längt bak i alla fall!! Jag var där med Emmiii och vi hade det verkligen bääst, när vi åkte virvelvinden sissta gången så trodde jag att man kunnde hålla i den där bygelgrejen utan att den åkte ner men det kunnde man inte så jag dunnsade ner i lådan eller vad det nu är som man sitter i och fick ett jättestort blåmärke på ryggen:( Inte kul för fem öre, men man får tänka posetivt vi hade ju grymt kul!! 
På lördagen så skulle jag och Emma gå med Hanna Vendela och Michaela, men Emma kunnde inte sen för att hennes typ kusiner skulle komma och ja jag vet inte riktigt men jag gick i alla fall bara med Hanna Vendela Michaela och så hängde Nora med en stund också. 
Vi spelade på klomaskinern och Vendela fick upp en jättegullig neonorange elefant till mig!!:D  Jag blev jätteglad för den, jag vet jag är ganska barnslig men den var faktist gullig....Sen så åkte vi lite "Bullriding" också, ni vet den där tjuren som man ska försöka sitta kvar på!! Jag klarade i 29 sekunder en sekund från Elsas rekord, fasen också!! Det var sjukt pinsamt när alla glode på en och skrattade hela tiden, det pinsammaste var ju att när jag hade "Cowboyat" klart så sa Hanna och Micha att man hade sett mina trosor.....PINSAAAAAAMT!!! 
Vi åkte också virvelvinden jag skrek som värsta galningen och alla dom andra skrattade ihjäl sig:) Vi hade en helt galet rolig kväll i alla fall, sund att inte du kunde vara med Emma:(


Detta var den guliga lilla elefanten som Vendela vann åt mig!!! Duktiga Vendela<33

Hejdå!!




 
    
  

A DAY WITH A FRIEND!!!

Tjoohooo!!

Idag har jag varit med Sofia, vi har haft grymt kul:D Vi har göttat oss med cornflakeskakor och film, badat i varma växjösjön och chillat lite framför datorn! Imorgon så ska jag äntligen få se Eric Saade LIVE:oooo Fatta COOOOOOOOOLT!!!<3 Han är ju bara så sjukt gullig och snygg!! 


Han är ju bara för söt!!! Håller ni inte med??:) 

Hejdå på er alla!!


BILDER I MASSOR!!!

Hejsan alla söta!!

Nu kommer alla bilderna på islandshästarna som jag lovade att jag skulle lägga upp:P Bildkvaliten är inte 100 men det var väldigt mörkt där ine så jag var tvungen att ta med blixt för annars så blev dom bara suddiga och fula. Men här kommer dom i alla fall:)






Det var några bilder på min söta pålle, han ville inte vända huvudet mot kameran så dom blev ju som dom blev!!




Här var 2 st bilder på en islandshästmamma och Ett supergulligt islandsföl!!<333

Kram på er och Hoppas att ni får en fortsatt bra kväll!!



RSS 2.0