NY DESIGN!!

Halloj!!
Nu sitter jag här med Sofia:) Snart ska vi ut och fota lite men först så måååååååååste jag tvätta håret!! Det är sååååååååååååååååååååååhär äckligt!!;)
Vi har typ inte gjort så mycket mer än att vi har fixat min blogg lite:) Jag tyckte att det behövdes göra en liten förendring. När vi kommer hem igen så ska ni få se resultatet:)
Ha en bra dag!!

GULLIGA TINDRA ♥♥♥

Hejsan!!
Nu har jag varit ute med Tindra en liten runda!! Det var lite segt att gå upp men när man väl kommit upp så var det ganska skönt att få gå ut en lite runda när nästan ingen var vaken:) Jag har suttit lite vid datorn nu också, vet ni vad Tindra gjorde då?? Jo jag lyfte uppp henne i mitt knä och kliade henne och efter ca 15 minuter så hade hon somnat!!!!<3 Hon såg supergullig ut <33 Nu ska ni få se lite bilder som jag tog på henne nyss när jag hittade henne i hallen vid skorna:)
Visst är hon söt den lilla busen:) Det är mina skor hon ligger på:D
Ha det bar skummbanan!!

MINI-BILDBOMB!!

Tjollahopp:)
Nu har jag hunnit plåta Tindra en del:) Men det var ganska svårt eftersom att hon inte ville stå still en sekund så det är bara några bilder som blev bra, här kommer dom!!
Visst är hon VÄRLDENS SÖTASTE hund???<33 Det tycker i alla fall jag:)
P.S. komentera gärna vad ni tycker!!

TINDRA!!<3

Hello everybody!!
Om ca 40 minuter så ska vi åka till kalmar och hämta TINDRA:) Jag längtar så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket!!! Det ska bli så grymt roligt!! Det kommer bilder på henne antingen ikväll eller imorgon, det bropår om jag orkar lägga in dom ikväll...Men annars så LOVAR jag att dom kommer imorgon:)  <3 Midsommaraftonen blev faktist inte så hemsk som jag trodde:) Men såklart det fanns ju faktist roligare saker man kunde göra istället för att sitta och lysna på när dom vuxna pratade!! Men hundvalpen dom hade var SUPER GULLIG:) <33
Här var 2 st bilder på den SÖÖÖTA hundvlapen<3
Blev en bild på katten Ebba också:P

MIDSOMMARAFTON!!

Hallojsan alla bloggläsare!!
Idag är det Midsommarafton:) Jag ska fira den med min mamma och hennes kille. Vi ska typ åka till några jag inte känner:( Jättelul för mig liksom....Men nu ska jag inte deppa för imorgon blir det en SUPERDAG!!! Vi ska nämligen hämta en SUPERDUPER GULLIG vovve:) Hon heter Tindra och ska bo hos oss hela sommarlovet:D Så länge trodde jag alldrig att jag skulle kunna få passa en hund!! Men nu ska jag ÄNTLIGEN få göra det:) När jag har trågit i kväll så får jag tänka på lilla Tindra som flyttar in imorgon:)
Jag var tvungen att täcka över mitt ansikte för jag så helt sykad ut men jaja:)



HOME AGAIN!!

Hejsan bloggen!!
Nu har jag faktist haft en anledning till varför jag inte har bloggat på länge. Jag har ju varit på Fenix Park:) Det var det BÄSSSSSTA ridlägret jag någonsin varit på!!:D Jag saknar det något enormt. Men den som jag saknar alldra mest är förstås den underbara hästen jag haft dessa 5 dagar:) Han heter Keso och är världen snällaste och finaste häst man kan tänka sig<3 Om jag ska vara ärlig så har han nog hoppat upp på en delad första plats med Smokey på min älsklingshäst-lista...Det som jag knappt vågar erkänna för mig själv är att jag saknar Keso mer än Smokey....Men det är faktist sant Jag har pysslat med Keso i 5 hela dagr och det känns så konstigt att inte få träffa honom på ett helt år:( För nästa år så ska jag SJÄLVKLART tillbaka till Fenix.) Hoppas att jag får Keso då också<33 Nu kommer lite bilder från Fenix, och så får ni se villken underbar vecka jag och Keso har haft tillsammans!!!<3
Hoppträning med Keso<3
Här var några bilder på mig och Keso från hagen!!
Jag var ju bara tvungen att visa en bild på denna underbara Spanska hingst vid namn Deskerado:) <3
P.S. Jag har klappat honom:D:D

SKÄRPNING!!

Tjena mors bloggen!!! Det var ju ett tag sen jag uppdaterade på denna bloggen...Men jag är som sagt inte så bra på att behålla löften såååå aaa. Det blir ju som det blir:) Men nu har ni ju fått ett inlägg så det får ni nöja er med:D Idag har jag som vanlig gått i skolan. Den här dagen har varit ganska chill, men det är ju inte så konstigt för det är ju nämligen SKOLAVSLUTNING imorgon:) :D Det är helt sjukt. I vintras så tänkte man liksom på skolavslutningen och nu är den äntligen här!!! Det är inte klokt vad tiden går fort eller hur?? Men det som är mest sjukt är att på lördag är det FENIX PARK:) :D!!! Snart så ska jag och kära Elsa och alla andra kompisra dit och ha hur kul, härligt och underbart som helst!! Det blir verkligen den mest perfekta starten på sommarlovet!!!
Här är en bild på mig och min lilla systemkamera:)



FEST I HELA HUSET!!!

Helojsan!!

Jag vet att det är dålig uppdatering, man jag ska verkligen försöka göra något åt det!! Nu är jag med Elsii:) Vi har skitroligt!! Vi sitter här och lyssnar på VÄRLDENS BÄSTA LÅT!!!! Kan ni gissa vilken?? Okej jag säger, det är Big brother-låten "Fest i hela huset":) Snart ska jag till min mormor.

Ha det bra allihopa:D




RSS 2.0