I'M IN LOVE




NEW BLOGG!!

Tjena bloggen!!

Som ni nu märker så uppdaterar jag alldrig...Det ska jag inte göra så mycket nu heller. Jag har skapat en ny blogg som heter alexandraalmqvist.blogg.se. Jag ska inte ta bort denna bloggen, men jag kommer dock inte att uppdatera så mycket på den bara när jag har tid och har lust!!




Det blev 2 st bilder på dom finaste och bästaste hästarna i världen!!<3
puss och kram på er Smokey och Donald!!


VERY VERY VERY BAD UPDATE!!


Hejsan min lilla blogg!!

Jag vet att jag har varit SJUKT dålig på att uppdatera... Men jag har allvarligt talat inte orkat! Men ska jag verkligen försöka att skärpa mig och börja uppdatera minst en gång om dagen:) 
Igår så sov i alla fall hela klassen över i klassrummet:) Då kan jag säga att vi hade roligt!!!:D Jag somnade vid typ kl.03:30 och vaknade kl.06:00, jag sov i ca 3½ timme alltså:) Vi skulle gå upp senast vid ca kl.07:45. Då skulle vi äta frukost och fixa i ordning oss. Sen vid kl.09:30 så åkte vi til LEO´S LEKLAND!!!! Där hade vi jätte roligt:)


Senna bilden tog jag från Majas dator (jag är nämligen hemma hos henne nu). Maja är fotografen!!

Ha en superfin fredag allihopa!! <3



A VERY COLD DAY!!!

Tjena bloggen!!

Nu kom jag nästan precis hem från stallet. Jag har ju min vanliga ridning idag, jag hade Kryddiiisen<3!! Det gick ganska bra.  Sen när vi skulle cykla hem så FRÖÖÖSSS  jag ihjäl!!! Jag skojar inte det är svinkalt ute idag. Nu ska jag äta lite:)


Här kom en bild på mig som Clara tog i vintras!!

Ha det bra!!


RIDSKOLECUP!!!

Hejsan bloggen!

Idag har jag varit funktionär på ridskolecupen:) Det var våran klubb som höll i den, vi hade redan åkt ut men efter som vi hade varit med så skulle vi ju hålla i den någon gång och då blev det vi idag!!:)  När hoppningen (som var ute) började så kom det ju såklart regn & hagel:( Jag blev blöt och började frysa så mycke att jag skakade tänder:( Inte roligt!! När hoppningen var avklarad så skulle vi bygga undan banan. Efter det så var det prisutdelning, Vinnarlaget blev Oskarshamns Ridklubb (ORK). Sen så sa Elin att funktionärena också skulle få ett litet pris!!:) JIPPIE:D Lagen som var med hade fått varsin tröja och det blev några över. Det räkte inte till alla därför så lottade vi ut dom, och jag VANN en av dom!!:) Jag som alldrig vinner när man ska lotta ut någonting!!
När jag kom hem så bänkade jag mig vid TV:n, det var nämligen världscuphoppning:)


Tänkte att det passar bra med en tävlingsbild nu efter en jobbig, kall och rolig tävlingsdag!!


Ha det bra!!


RSS 2.0