LITE NYTT TILL GARDEROBEN!!

Hejsan min lilla blogg!!
Kom inte på någon bra rubrik så ja, vem bryr sig om det!! Idag så har jag varit med mamma på grand sammarkand. Jag hittade ett par nya jeans och en ny tröja. Tröjan har jag redan hittat innan men jag hade inte mitt presentkort med mig då så jag har inte hunnit köpa den förens nu!
Såhär ser kläderna ut!! Bilden blev lite suddig efter att jag hade beskärt den + att min självutlösare suger!! Diggar min blick:P

TINDRAAAAAAAAAAAAAA <333333

Hejsan!!
Nu så kommmer jag bara slänga in ett jättekort inlägg för jag har läxor som väntar:( Men mamma ringde precis till Tindras ägare och undrade hur det var med henne? Kan ni gissa vad hon svarade då?? Jo att hon inte kunde prata mer för att Tindra höll på att föda sina valpar!!!!!!!!!<33333333 Kan ni fatta att världens sötaste lilla hund just nu håller på att föda små underbara nya Tindrisar!! Det kan jag inte fatta:)  Ing-Marie som ägaren heter sa att vi skulle få komma till dom och hälsa på:D Jag är ÖVERLYCKLIG och kan knappt vänta tills jag får träffa Tindra och hennes små söta valpisar!!!
Bilden är kanske inte den bästa men jag tycker att hon är så söt på den så jag bara måste visa den!!



RSS 2.0