ÄR JAG EN PLUGGHÄST???!!

Hejsan!
Idag så ska jag bara plugga ocg gå ut på resturang med pappa och Madde. Det ska bli mysigt att äta god resturang mat men inte lika mysigt att plugga: ( Jag sla bara läsa igenom teknik pappret och läsa lite i tusen gånger starkare boken sen så är jag klar!
Kommer alldrig att glömma denna underbara häst!!! <33

Ha det bra:)




WOOOOOOOWWWW!!!

Hejsan!
Idag så har jag gått i skolan som vanligt, sen så var det ju hoppspecial också!! På hoppspecialen så gick det hyffsat men det kändes som om vi inte hade ett jämt flyt genom hela banan men Shandy skötte sig exemplariskt jag klantade som vanligt till mig:) Men jag är ändå nöjd och glad!
I slutet av lektionen så skulle vi få hoppa en femon halva, det gick bra och precis när jag hade hoppat så frågade Elsa hur hägt det var och vet ni vart Jessica sa???? Jo, 110 cm:D Så himmla coolt att jag har hoppat så högt! Ja ganska i alla fall. Shandy var så himmla duktig som hoppade eftersom att jag inte var till så mycket hjälp:) Hihihihi!!
Kryddiiii!! <33
Ha det bra!

GARRAGARRAGORRA!!!!

Hejsan!
Nu så ska jag igentligen plugga stenhårt med min engelska men jag har fått damp på den just nu så jag tänkte att det var dags för lite bloggande istället! Jag har ridit idag. Jag hade Garcon för sista gången, tråkigt men spännande med en ny häst sen! Vi skulle typ rida i jokey läder, det var jättesvårt och det blev annu svårare när man skulle skänkla på en trött och seg liten ponny som mest bara vill tillbaka in i spiltan och sova:) Men jag har nog träningsverk imorgon och det är ju båda bra och dåligt. Bra för att då så bevisar det ju att jag har tränat ordentligt, men dåligt att det gör ont eller liksom man kan typ inte röra sig och jaaa ni fattar!
Nu måste jag fortsätta med min BAAAAAJJJSSSS engelska!:)
Kan det bli vinter och snö snart eller???



Ha det bäst!

HEM LJUVA HEM!!!!

Tjabba alla knasbollar!
Igår så kom jag hem efter en kanon helg i Stockholm. Jag och familjen har varit på stockholm international horseshow. Det var jätteroligt men vi fick plats på B-läktaren i globen så jag har haft svårt att ta bra bilder men ni ska få se lite i alla fall!
Det började med att Patrik Kittel kom in och invigde Showen.
Eftersom att det var så mörkt där inne och att vi satt så högt upp så blev inga bilder bra men jag tänkte att ni ändå ville se lite! Detta är då Patrik Kittel när han inviger våran Show.


Sen så kom den vita "pegasushästen" in.
Bilden är välldigt dålig men det är en välldigt söt pålle!!

Sedan så var det dags för stjärnstafetten.








Jihaaaaaa!!!


Efter stjärnstafetten så var det dags för en grandprix hoppning!
Sen så var det ett shownummer med Jean Marc Imbert. (Kan prata med hästar)
Jag har beskärt bilderna lite så det är därför dom är så extremt suddiga men visst är hästen supersöt!! :)


Tillslut så kom Lorenzo!!
Det var lite bilder från föreställningen med Lorenzo! Det var helt sjukt att han kan hoppa med hästarna utan att hålla i sig och stå på dom:O Helt jäkla omöjligt och att få några hästar att stå kvar medans några ska ställa sig några meter bort och aaa jag vat inte riktigt hur man ska uttrycka sig! Det var i alla fall jättehäftigt!


Sist men inte minst så var det ju julavslutningen!


Hade bara denna bilden som var så bra att man såg lite i alla fall!


På messan så köppte jag domma fantastiskt snygga rosa lindorna!
Vad tycks??:)
Ha det bra så ses vi imorgon!
PS. Förlåt för den dåliga uppdateringen men det har varit mycket nu dom senaste dagarna, men jag ska fortsätta så som jag brukar:)







FINA NAGLAR!!!

Halojjjjjjjj!!!!
Nu så är jag med Sofia och Michaela och dom håller på att måla naglarna på Micha! 2 st blev vattennaglar medans dom andra blir vanliga mönstarde naglar. Hahaha SNYGGT!!! Snart så ska Sofia måla naglarna på mig. JIPPIE:)
Det var ganska så länge sedan jag hade nagelack på mig eller i alla fall snyggt nagelack.
Så här fina naglar kommer jag att få nu!! (Det är emmas naglar som är på bilden)


Hejdå!

JAG ÄR EN LITEN TJOCKIS!!!

Hej!!
Idag så har jag bara tittat på film och ätit en massa så jag känner mig såååååååååååhhhhhhhhhhhhääääääääärrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tjock och fet just nu. Vid fyra tiden såska jag och Elsa cykla vidare till stallet för mini-TUSS möte. Super:) Nu så ska jag förtsätta att titta på film så ha det bäst!
Elsa och jag vi är ett vackert par!!! Hahahahaha
PUSSSSSSSS<33

BLÄÄÄÄÄBLAAAAAABLÅÅÅÅÅÅ!!!!!

Tjao Tjao!!!
Nu så har jag precis varit hos frissan. Jag klippte till luggen lite eftersom att den var så lång så att jag var tvungen att ha den uppsatt! Men nu har den istället blivit så kort att jag ser alldeles förvånad ut. Hihihi, men den har nog snart växt lite så att jag inte ser så förvånad ut:) Jag ringde Emma för att fråga om hon ville fota men hon svarade inte så det blir nog en chilldag idag!
Blev en bild ifrån ridlägret med Kesogubben!! <33 Ser VÄLDIGT fokuserad ut!


Ha det bra!




KRYDDA<3333333

Tjena mors!!
Idag så har jag äntligen blivit så frisk så att jag kan gå till skolan!!! JIPPIE!:) Efter skolan så var jag i stallet och red Krydda! Det gick faktist bra, det känns mer som att hon lyssnar på mig och inte bara vill springa "iväg" från mig längre. Det blev ett ganska så sent inlägg idag men jag har inte orkat blogga förrens nu. Eftersom att det är fredag kväll idag också så kanske folk inte kikar in bloggen förrens lite senare på kvällen!
Kryddiiisen!! <33
Ha en bra fredag!

SJUK IDAG IGEN!!!

Hejsan bloggen!
Jag är sjuk idag igen:( Men eftersom att jag mår bättre idag så har jag inte lika tråkigt i alla fall!!! I fall jag inte blir sjuk resten av dagen eller under natten så är jag i skolan som vanligt igen! Jag tror att jag har blivit knäpp eller någonting jag vill ju gå TILL SKOLAN!!! Hahahaha:D Jag har bara glott på TV och suttit vid kära dotorn idag typ.
Bild från i sommras!
Puss och kram<3

TRÅÅÅÅKKKKIIIIIIIIIGTTTTTT!!!!!!!!!!

Tjaoo!!
Idag så är jag hemma ifrån skolan för jag känner mig lite sjuk:( TRÅKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!! Det är inget bra på TV har ingenting att göra men lite skönt att slippa skolans alla jobb och engelska läxan!!! Men jag är nog inte ensam med att vara sjuk och ha tråkigt, någon mer i Växjö, Kronobergs lilla län,  Sverige, skandinavien, Europa, eller i hela världen har nog lika tråkigt som jag just nu! Ska nog börja göra lite mat nu. Ha det gööööt och så ses vi kanske i morgon??
Tänkte bara lägga upp denna OTROLIGT roliga bilden som jag just nu sitter och skrattar ihjäl mig åt!!!!!!!!!!!!
Hahahahahahahahahahahahahahaha:)
PS. Släng gärna iväg en komentar då och då för då blir jag jätteglad!!!

ENSAM MAMMA SÖKER!!!

Hejsan!!


Nu så var det inte länge sedan jag kom hem ifrån stallet. Jag hade Garcon på lektionen! Kanon kul:P Han tar inte riktigt skänkeln enligt mig men Jessica sa bara att det var han som hade dålig framått bjudning och att jag inverkade rätt så det var ju ändå lite posetivt med det! Det gick sådär men det är bara att bita ihop och förtsätta att kämpa på. Snart så ska jag kolla på ensam mamma söker. TAGGA!!
Hade ingen bild på garris så det blev en på Raffeman och Glory. Dom är ju ändå lite lika om man lägger ihop färgerna!! Hihihi:)


Ses!

HEJ HOPP I KORSGALOPP!!!

Tjena!
Idag så har jag som vanligt inte gjort någonting mer än att äta frukost och chillat lite framför datorn. Imorgon blir det plugget igen. BLÄÄÄÄÄ!! Men vid på måndag eftermiddag så blir det ridning. JABBADABBADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Vid kl 3 typ så kommer Marianne ock Morfar Lasse in till oss så vi ska nog äta och lite sådant typ.
Nu så ska jag borsta tänderna och klä på mig några vettiga kläder.
Ha det göttans sålänge!
Blev en bild på svettig Krydda som Sofia har tagit!
Hejdå för lilla mig!

JAG ÄR DUKTIG!!!!

Tjena mors!!
Jag har presic lärt mig alla mina engelska glosor och alla tyska glosor. Känner mig rätt så duktig för jag lärde mig det på typ 2 timmar och jag har inte övat något mer än dom 2 timmarna. Vi har 36 st engelska glosor och 29 st tyska glosor tror jag. Nu när läxan är avklarad så ska jag nog ta tag i mitt rum sen chilla lite! Göött:D Just det jag ska troligt vis klippa lugen idag också men bara i fall mamma kan få en tid hos frissan.
Jäklar vad jag blev sugen på detta nu!

Ha det bra!

ÄNTLIGEN FREDAG!!!!

Hejsan!!
Förlåt att detta inlägget blev lite sent men jag har liksom inte orkat blogga förrens nu.
Idag så har jag ridit Krydda! Det gick jättebra hon försökte inte springa ifrån mig utan hon lyssnade och försökte faktist!:) Snart så ska vi äta bakad potatis och revben. GOOOOOOOTTTTTTT:)
Om ni klickar på bilden så kommer bi till den underbara person som tagit denna bilden!!
Ha det bra!!!

SKOLAN VÄNTAR!!

Tjena mors!!
Idag så ska jagtill stallet så jag kommer nog inte hinna blogga när jag kommer hem från skolan eller traineén. Men idag så har det inte hänt så mycket mer än att jag har vaknat ätit frukost ocg gjort mig iordning. Snart så ska jag gå ut och hämta mina stallkläder i förådet för att dom ska bli lite varma och inte iskalla när man ska sätta på sig dom! Men hejdå bloggisen!!
Blev en liten bild på Elsii och Chukiiisen!! Hahhahaha!!

Hejdå bloggen!

MAJIIIBAJJIII!!!!!!

Tjena!!

Nu så sitter jag här hemma hos Majjiii Bajjiii!! Vi ska snart hitta på lite bus och annat roligt. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahajaha!
Idag så har det inte hänt så mycket mer än att jag har gått i skolan och haft ganska tråkigt. Men nu så ska jag ha kul igen och skratta mitt härliga skratt igen!! Hahahahahahahahahahahhahahahhahahahhajaha!:)


Blev en lite bild på söööööööööööööötis!!<333


Godbajs!

TJABBA TJENA!!!

Hejsan!
Idag så har det varit en helt vanlig dag med plugg och kompis efter skolan! När jag kom hem med Sofia efter skolan så åt vi lite mellanmål och sen så hjälpte hon mig med att byta "profilbild" bild på mig! Först så fungerade det inte men efter ett tag så gjorde det det!!! Men nu så ska jag nog mysa ner mig i soffan och kolla på en film eller någonting!


Ha det bra!!





R.I.P HICKSTEAD!

Hejsan!
Igår förmiddag så var det VM-hoppning i Verona i Italien. När världsettan Eric Lamaze kom in på banan på hästen Hickstead var alla förväntansfulla men när han var påväg ut från banan efter en runda på 4 fel så trillade plötsligt hästen ihop och dog i en hjärtatack. Alla var ledsna för det som hänt men värst var det nog ändå för Eric. Hans älskade häst som varit bäst i stallet länge och som vann OS-guld 2008 är nu död.
Detta var då filmen på när en av världens bästa hopphästar dör i en hjärtatack.

Här kom en bild på dom också!

Hejdå!!

TÄVLINGSDAG!!

Hejsan allihopa!
Idag så har jag varit med på theleborgs lilla klubbhoppning. Det var jätterolig!! Jag hade såklart Krydda och det gick jättebra! Hon var superduktig och i 60-klassen så vann vi:) Det gick inte riktigt lika bra i 70-klassen men jag är nöjd ändå1 Vi rev nämligen sista hindret i grundomgången. Men det var mitt fel och jag klantade mig lite men jag är såklart nöjd ändå!
Denna underbara hästen tävlade jag idag!!! <3
Michaela har tagit bilden!
Hejdå!!

LEXUS!!!

Hejsan! Idag så har jag ju varit med Madde på tävling i Tingsryd. Det gick bra för henne men det räckte inte till någon plasering:( Kameran slank med så det kommer några bilder nu! Hon red mycket i ridhuset så jag tog inte så många bilder.
Nu så hinner jag inte ladda upp mer för jag ska till mon mormii!
Ha det bra!!!


NY DESIGN!!

Hejsan igen!
Jag tänkte bara säga att jag har ändrat min design lite. Om ni inte ser den nya alltså så tryck på F5.

TJOHOOOO!!!

Hejsan!
Idag så trillade jag ur sängen kl. 12:00..... Ha snacka om att vara en sömntuta! Hahaha:) Sen så tittade jag lite på TV och såg till att min lilla mage fick lite frukost. (Den kurrade nämligen NÅGOT förskräckligt!) När jag hade ätit frukost klart så var kl. 13:00 och jag hoppade in i duschen. Sen så bar det av till stallet. Jag red Krydda och snackade med lite kompisar. Det gick hyffsat med ridningen men hon lyssnar inte på den sidförande skänkeln. Komentera gärna om ni har något tips! När jag kom hem så väntade kina mat. GOOOTT! När maten var uppslukad av hungriga mig så åkte jag och Madde ut till stallet igen. Vi skulle fixa Lexus och packa till tävlingen imorgon. Kameran packas med så det kommer nog några härliga bilder imorgon. Nu så ska jag hoppa ner i soffan och kolla på någon mysig film och äta lite glass tror jag men ha det bra!
Blev en sommarbild från i sommras!!

Hejdå!

BLABLABLABLA!!!!!!

Hejsan bloggen!
Idag så har det inte hänt så mycket men jag tänkte att jag skulle bli lite duktigare på att blogga så det blir ett kort inlägg idag i alla fall!
Elsa är på hundkurs med Texas men vi ska va en stund efter det. Ikväll så blir det stallet med Elsa och MT! Vi är ju traneér idag ju! Så nu ska jag nog chilla en stund till tills Elsa kommer i alla fall.
Ni får njuta av en bild på lilla mig!!

Ha det bäst flodhäst!!

HERE I COME!!!

Hallojsan!!
Det var ett tag sedan jag bloggade sist så jag tyckte att det var dags för det nu!! Idag så har det inte hänt så mycket mer än att jag med familj var ute och hälsade på Donne mannen lite!! Han har fått jätte lång vinterpäls och ser ut som en liten mörkbrun köttbulle på 4 små lurviga ben!! Hahaha han var i alla fall jätte gossig och lika äppel galen som vanligt!  Vi red ut en liten runda också. En tjej som bor där förklarade en liten vägbeskrivning åt oss så vi började rida men sen så red vi fel i alla fall men det var ju i alla fall mysigt med en liten lagaom knasig ridtur!
Madde lånade mitt minneskort med bilderna från Donald så ni får nöja er med en knasig bild på lilla mig!!

Ha det gött!!

RSS 2.0