HALLOJIII!!

NU så har jag kommit hem ifrån en väldigt kall och lite tråkig cykelutflykt. Först så hade vi språkval sedan så cyklade vi till Theleborgs slott och började med att fika. Det va svinkallt efter som att man va tvungen att ta av sig vantarna:( sedan så delade FRÖKNARNA in oss i bajsgrupper. Den ända i från 4-6 va Sebastian sedan så va det småglin som lipade hela tiden "frööken fröööken, det är kallt:(:(:("stackars lilla dig ungen TA PÅ DIG MERA KLÄDER..... Okej nu va jag lite taskig men nästan så jobbiga va dom. När det va lunch dags så åt jag ingenting efter som att jag frös så mycket. Efter ett litet tag så kom äntligen Sofia och Maja från VGIF och vi lekte lite krog med killarna. Hahahahah barnsliga vi ee men fett kul faktiskt!:)


LOREEEEN WE LOVE YOU!!!

Sorry för ursel uppdatering senaste tiden. Men jag har varken haft tid eller ork att skriva något riktigt inlägg, så nu hoppas jag att jag inte ska svika er mer....! I lördags så var det ju Eurovision song contest och Sverige vann!!:) WIHOOOOOOO vi är bäst eller loreeen i alla fall! Alla röstade på henne förutom dissade Italien! Hahahah forever alone eller??
Bilden som kommer nu är extremt suddig men i alla fall när dom ger oss den fina mikrofonpokalen!!:)




KINAPUFFEN!!

TJAOIII!
Nu så kom jag precis hem ifrån skolan! Va så jädra varm så jag bytte om till bikini. MMMMM.... Mys:)satte också om håret i en liten bulle och när jag var klar så blev resultatet KINAPUFF!! Hahahhaha!!! As garva åt mig själv;)


NATTI NATTI!!

Nu så ska jag alldeles strax dra täcket över huvudet och somna in i en underbar drömm (hoppas jag xD)!!! Idag då har det varit en svettig dag men superbra!!:) på Klubbdressyren så kom jag 2:A;) WOOOOHOOWWW!! Fattar fortfarande inte hur detta kunde ske;) mina fina små gullepluttar red också mycket grymt! Elsa plockade vinsten före mig, och lilla MT tror jag kom 3.....precis utanför placering! Men hon red verkligen grymt;) red plitats idag också! Skrittade ut i ca 1 timme! Gick bra, blev bara vettskrämd av en liten busig katt!

Ur usel bild men den blå fin fina rosetten vann i alla fall jag! Räknade också alla mina rosetter nyss, kan ni gissa hur många det är??? Hihihi! Såklart ni inte viste att det är 37 st. Ett steg närmare Madde, bara 20 kvar xD


HUNGRIIIIIG!!!

Nu blir det käk på resturang med syrran och lilla pappiiii!!:) Nammiii nammiii!!


LITE PICTURES!!

Nu så hade jag tänkt att ladda upp någon bild på mig och Chuck från hopptävlingen i söndags! Evelina har tagit bilderna och jag hoppas att ni kan kika in på denna underbara människans blogg. http://eevelinafoto.blogg.se">eevelinafoto.blogg.se. Kan tyvärr inte länka för jag vet inte hur man gör på mobilen. Tror inte ens att det går men Jaja:) her it comes!!;)

Ps. Mobba inte mina snygga poser!!:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2302185/images/2012/pic_202914022.jpg" class="image">


PRAO!!!!

Nu så är kl bara 06:57 och jag är färdig för att sticka iväg. WIHOOO rikård för mig:) jag Maja och Micha ska praoa på Kronobergs kungsgård typ. Man får kanske rida där. JAAAAAAAA!! Idag så är det ju tisdag och då är det HOPPSPECIAL......WIHOOOOOOOOOOO:) ska bli dampigt kul!!!:):D hoppas det går bättre idag än vad det gick igår på ridningen:)
kan verkligen inte sluta tänka på denna underbara häst!!!:)


TOMAT I HALVA FEJJJAN!!!

Nu när jag kom hem efter ännu en heldag i stallet så såg jag att halva ansiktet va ill RÖÖÖÖTTT, och den andra halvan va krit VIIIIT. Jättefult men skit samma!!:) jag har ju varit funktionär och flaggat på banan hela dagen idag så det är nog därför. Fattar bara inte varför alla blir bruna utom jag som bara bli röd om ens det:(


SISTA FILMEN, BÄSTA RUNDAN!!!

Tjaoooiiii!!
Nu så kommer det sista videoklippet! Här ser det mycket bättre ut tycker jag! Min skänkel framför allt ligger mycket längre fram och mer stilla! Är ganska imponerad över mig själv att jag lyckades med att ha skänkeln så pass bra so jag hade den. Lixom helt okej i alla fall:) Har verkligen haft stora problem med det denna veckan då mina chaps har varit på kagning. Efter det så har min askänklar viljat ligga så långt bak men jag fixade ju det sista rundan idag ju:) WOOOOW!!!
Ha det göööt!!

FÖRSTA RITTEN!!

Nu så kommer första klassen jag hoppade. Han va lite seg så jag fick skänkla rätt så mycket!! Särskilt i börjanxD
eftersom att han va lite seg så har jagh inte jättemycket kontakt med hanns mun. Är lite svårt att hålla reda på allting sammtidigt men jaja:) är i alla fall nöjd med att jag va felfria runt på segiisen!!
Snart så kommer nästa film!

DATORN ÄR IHOP SATT!!

Tjabba!!
Nu så blir dewt första inlägget ifrån datorn på länge:) Det tog typ 10 minuter att sätta ihop datorn med Maddes hjälp så jaja!! Filmerna håller på att laddas upp men ni får snart se dom hoppas jag! Här kommer ett litet smakprov....
våra duktiga små pluttisar!!!

CHUCK EEE BÄÄÄST!!!!

Nu så har jag kommit hem ifrån en lång dag i stallet! Har tävlat på ABSOLUT BÄSTA hästen ever! Gissa vilken?? Chuck så klart. I morse så va jag extremt nervös..... Höll typ på att kissa ner mig:) men när jag väl va inne på tävlingsbanan så släppte jag allt och tänkte bara LET'S GO!!! Och det gjorde vi verkligen, i båda klasserna också!! Så J**la nöjd asså:) kom hem med 2 gul blå fett snygga rosetter! Ska försöka att lägga upp film när datorn är igång! Kanske redan ikväll.....!


SNART STALLET!!

Nu så ska jag alldeles strax till stallet. Är ju trainee med MT och elsan!!:) ska bli kul!


JAAAAAAA!!!

Nu så har mamma ÄNTLIGEN haft tid att åka upp med datorn till expert och kolla vad det va för fel på den! Det va bara skärmen som gått sönder så mamma köpte ny. Har inte sett den ännu men dom nya är typ lite mer avlånga så det blir säker snyggt. Vi ska försöka sätta ihop den så snart som möjligt så då behöver jag inte mobilblogga HEEEEELAAAA tiden!:)


SOV SÅ GOTT ALLIHOP!

Nu så kryper jag ner i varma sängen. MYYSSS! Har precis städat mitt akvarium. Det behövdes VERKLIGEN. God natt allihop:)


TJAOIII TJAOIII BLOGGIII!!!

Nu så är kl ungefär 10 över 8 ska snart sticka till skoliiin!! Där väntar en hyfsat chill dag som börjar med värsta ämnet. ENGELSKA..... Blääääää vad det är tråkigt och oförståeligt. Idag så ska jag rida ut med lilla Emelie och Breeze. JAO DÅ!!:) ska bli mysigt:) ha att göööt!


MY DAY!!

Nu så kom jag precis hem ifrån skolan. Det har varit en bra dag! Hade nationella idag. Gissa vilket ämne..... Såklart engelska. Sämsta ämnet, men det måste ju göras någon gång. Bara 3 år till nästa.... Hoppas i alla fall att det gick bra som jag verkligen inte tror men hoppas kan man ju alltid göra:)

Dagens!!


HALLONPAJ + VANILJVISP!!

Nam nam!!:)

Ska bli så sjukt gott!
På bilden så ser den inte lika gooood ut som den verkligen är:)


JAG ÄR TRÖTT!!

Ni ser ju den mobbade rubriken, men det är sanningen! Jag är hur trött som helst och vill bara sova men det gåååååår juuuu innnteeeee:( aja ska försöka lite till annars så går jag och käkar lite frukost!!:) sedan så måååste jag nog städa lite!


GRATTIS VÄRLDENS BÄÄÄSTA!!

Idag så fyller världens BÄÄÄSTA mormii år. Ville bara säga grattis!!:)<333


FÖRLÅT FÖR RIKTIGT .....

Dålig uppdatering. Men nu så ska det bli ändring på detta! Jag har ägnat eftermiddagen åt att sjunga så högt och falskt så att grannarna säkert va halvvägs utanför våran dörr för att säga till mig. Men jag slutade kanske precis innan dom slet upp dörra??? Det får jag nog aldrig veta. Men Jaja:) snart så ska jag ut to the stable and ride. ska bli mysiiii pysiii:) vad ska ni hitta på ra??


SOLAR HOS MAJAAA!!!


LALLALALLA.......

Nu så har jag precis masat mig upp ur den mjuka och varma sängen. Men jag tror att jag hoppar tillbaks igen. MYYYYYS!!!:) idag så spenderar jag dagen tillsammans med majjjjisen!! Ska bli Superkul! Det va typ ett halvår sedan vi va vanligt. Hon har hängt med ut till stallet någon gång men det är inte samma sak! Men det ska i alla fall bli roligt. Igår så skrittade jag pluttiiisen. Emelie skulle bara skritta Breeze så vi red mysrundan together!!! Det va mysigt:) men nu så ska jag nog ta och slänga i mig lite frukost.
Hare göööött!!


RSS 2.0