EN SNABBIS I STALLET!


Tjena!

Idag har jag varit i skolan, där hände det inte något specielt. När jag kom hem så väntade jag på att Elsa skulle sluta. När hon kom hem så ringde hon till mig och vi cycklade ut till stallet. Där så skötte vi om Tato och Smokey en snabbis, för Elsa skulle bort vid typ sex så vi var bara där i 1 timme ungefär. Sedan så cycklade vi hem. Och nu sitte jag här vid datorn och chillar lite.

 
Denna bilden redigerade jag i picknik nyss. Den är från stockholm international horseshow.

Jag vet att jag har många likadana bilder på bloggen men jag har inte så många och det blir tråkigt utan bilder så det är därfer det blir samma ofta!!

Ha det bra
kramisar

//Alexandra

TEXAS OCH ELSA!! <3

Tjabba tjena bloggen!

Idag har jag gått i skolan som vanligt. Där har det varit ganska kul. Det har varit ganska chill idag men imorgon är det onsdag:( Jag HATAR onsdagar. Fast bara i skolan förstås:) Jag åker ju till stallet på onsdagar och det är ju jättekul!!! Men tillbaka till verkligheten Alex!!:D Nu kommer Elsa och kexet (Texas)Så jag måste säja hejdå!!


Här är en bild på Elsas SÖTA hund Texas!!! <3

Goodbajs:D

//Alexandra


SJÄLVSTÄNDIGT RIDPASS!

Hejsan bloggen!

På måndagar har jag ju ridning som ni ju säkert vet. Jag hade Garcon, det gick ganska bra faktist. Han var ju seg som vanligt men han var väldigt lydig och busade inte så mycket. Han försökte bara vända en enda gång, men jag var beredd så han inte vända om helt!! Men vi fick rida självständig en hel lektion. Det var jätte kul och bra för man behöver ju träna på andra saker än det som ridläraren säger till en att göra ibland. Nu ska jag äta så jag hinner tyvär inte skriva mer.


Här är en bild på hästen Garcon som jag red idag. <3 Ariella har tagit bilden.
 
Hejdå!!

//Alexandra


ELS THE BEST ♥ ♥ ♥

Halli hallå!

Nu är jag med Elsa, vi sitter vid datorn och lyssnar på lite musik och har precis varit inne på svenska ridsportsförbundets hemmsida och laggt till Krydda och Chuck i våran hästlista. Ni undrar säkert varför men vi ska troligtvis tävla dom den 10:e April, på theleborgs RS lokala hopptävling. Men vi måste fixa licens och grönt kort och betala in allting innan den 29/3 kl.18.00. Så vi får se om vi hinner det, man får hoppas på det bästa. 


Här är en bild på mig och Smokey ifrån ridlägret 2010. 

Tjabba tjena hejdå!!!!! :)

//Alexandra

 


GREKLANDMINNEN! <3

Hejsan bloggen!

Mamma satte precis på Mamma Mia-skiva så jag sitter här och får lite grekland minnen. Vi hade så himmla kul där!!! Och särskilt de där turkåsblå vattnet. Det var härliga tider:) <3 
Idag har jag bara sutit vid datorn och lite vid TV. Sedan var jag nere och köpte en Ben&Jerry glass till kvällen, smaskens!! Imorgon ska jag iallafall vara med Elsa!!!:D Då ska det bli bus för hela slanten:D (: Men man måste ju vänta i typ 14 timmar till, men man har ju något att längta till iallafall!











Här var några bilder från våran resa till grekland på ön skiathos (där dom spelade in mamma mia).
Vi var där sommaren 2010!! <3

Sommarkramar
//Alexandra



VAD SKA JAG HITTA PÅ???!

Hej bloggen!

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att vara inne lite på facebook och titta lite på TV.
Men det blir nog inte så mycket mera idag heller för Elsa är i sin sommarstuga, Sofia är på något dackeläger, Maja är på en konståkningstävling och Michaela är med Ida så jag får nog hitta på någonting själv idag!!! :(
Men men så är livet, det kanske blir några extra blogginlägg i stället!:) :D Vem vet???


Smokey som går i en hage med MYCKET gräs i!!<3 Bilden är tagen av Elsa.:D 

Tack och hej leverpastej!!

//Alexandra


ÄNTLIGEN FREDAG!!!!!!!!!

Tjabba tjena hallå vi säger så........!!

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Fast det var väldens chilldag. Vi började med EA, sedan så gick klassen till SF och kollade på skolbio. Vi kollade på en film som heter förortsungar. Den var väldigt gammal för jag såg den när jag var typ 7 år men den var iallafall bra. När vi kom tillbaka så var det matdags sedan var det bara att gå upp i klassrummet och skriva loggbok, sedan var den skoldagen slut.:) Snacka om chilldag. Hehehe:D(:Efter det så gick Ida, jag, Micha och Emelie (michas lillasyster) hem till mig. Där bytte jag om till stallkläderna, sedan bar det av he till Michaela för att äta och för att hon skulle byta om. Och tillsist så cycklade vi hem till Ida så att hon kunde byta om till stallkläderna, då ÄNTLIGEN så kunde vi åka ut till stallet. Ute i stallet så skötte jag om sötnosen och gick så klart på skötar aktiveteterna. På skötar aktiviteterna så hade vi en liten hinderbana i paddocken men sedan så kom det några och skulle rida där så det var bara att plocka undan och sedan så gick allesammans in i köket och hade lite charader. På mina lappar så skulle jag: 

1. Krama Lotta (hon som håller i skötar aktiviteterna fast det var inte hon som hade skrivit lapparna.)

2. Låtsas att jag sitter på toa och bajsar. 

3. Sjunga en sång för Rikard.

4. Pussa Rikard på kinden (fast det gjorde jag inte.)

Detta var min roliga dag!!


En gullig bild på världens finaste ponnyn Smokey <3!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

//Alexandra

  

SOFIA DAG!

Hejsan!

Idag har jag varit med Sofia. Vi hade kul! Vi övade på våran veckans berättare läxa. Vi ska berätta om våran resa till Liseberg. Där hade vi skitkul!!!:D Men det var ju gammla tider nu,  men man får ju se framåt och hoppas på änu roligare denna sommaren. Det har nog inte hänt så mycket mer än de.


Här är en bild på Smokey och mej från klubbhoppningen. Emma Grubbström har tagit bilden<3

Ha en fortsatt bra dag!!

kram
//Alexandra


VINST VINST VINST FÖRLUST!

Tjabba tjena igen!

Idag har jag bara gjort iordning mig inför skolan annars har jag inte gjort mer men jag tänkte bara berätta om hur det gick igår i vi i femman. Vi förlorade men det gör ju ingenting för att vi har ju kommit så pass långt så det är ju bara och tacka och bocka och säga hejdå till vi i femman! Hiihihihi:)(:




Här var några bilder från vi i femman igår!!

Ha det bra:)

//Alexandra

RADIOINSPELNING I P4 KRONOBERG!

Tjabba!!

Nu kommer jag precis hem från P4 kronoberg för jag har varit med i ett radioprogram där. Det handladde om "Vi i femman". Jag och William var dom som skulle vara med. Det var faktiskt ganska coolt att vi har varit med i radion. Eller tyker inte ni det???


Här sitter vi coolingar inne i en vi i femman studio!!:P

Ha det göttans!

//Alexandra

MÅNDAG MED GARCON!!!

Hejsan bloggen!

Igår så blev det inte något inlägg:( Tyvär för att internettet fungerar inte som det ska, vet inte varför. Men men det fungerar väll när det vill iallafall. Igår så red jag. Jag hade Garcon. Han var jätteduktig, vi hoppade. Det blev inte så himmla högt men det gör inte någonting. Han var liksom väldigt lat så jag fick mest konsentrera mig på att hålla igång galoppen. Men han hoppade iallafall alla hinder utan att riva eller vägra en enda gång. Det är ett stort + om man heter Garcon. Hehehe. Men nu ska jag snart gå till skolan. 


Heja Smokey och mej! Bilden är tagen av Hanna. 

Hejdå!

//Alexandra  

VÅFFELHOPPNING!

Hejsan!!

Jag vet att det inte kom något inlägg igår men mitt internet fungerade inte:( Men igår så var jag med Elsa. Vi hade jättekul. Som lördagsgodis eller lördagsglass blir det ju så fick vi ben&jerry. Mmmmmmm... Gott va!:) Idag har det varit en rolig dag, det har varit våffelhoppning. Jag hade som vanligt Smokey. Jag hoppade 70 cm idag. Det var första gången som jag hoppade den höjden på en tävling. Det gick jätte bra!! Fast på sista hindret så vägrade han 2 gånger. Men men har man varit världens bästa häst genom hela banan så får man göra så på sista hindret utan att jag blir arg!! hihihihih. Nu har jag precis kommit hem från stan. jag köpte 2 st BHar. en ny maskara, nya trosor och tillsist en ljusråsa Svea-mössa. Det var min dag!


Detta är en bild på min förra fisk Crille. Madde har tagit bilden!!

Ha en bra dag!

//Alexandra  

BOSS<3333333333333

Hej igen!

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Sedan åkt jag till stallet med Elsa. Där så skötte Vi om Smokey och Tato. Sedan gick vi ut med Lotta söta hund Max. När vi skulle gå in på kontoret för att lämna tillbaka Max så hade Lottas kompis med sig sin söta lilla moppsvalp. Den hete Boss och var bara 14 veckor gammal (jag kan låva att det var en av världens sötaste). Jag blev helt kär i den. Ja nu har jag precis kommit hem från stallet och ska snart äta.


Detta är några rosor på en av mina tröjor.

Hejdå!!

//Alexandra

VECKANS BERÄTTARE!

Tjabba bloggen!

Nu har jag precis kommit hem från Sofia. Vi har varit lite och övat på våran veckans berättare grej. Vi ska nämligen redovisa i skolan om våran resa till Liseberg. Deta ska vi göra den 8/4. Jag vet att det är ganska långt dit men vi kan typ bara på Torsdagar så det blir ju bara några gånger som vi kan öva och hitta fakta om våran lilla resa till Liseberg. Men nu ska jag nog titta lite på TV. 


Här är en bild på mig och Smokey. Vist är han gulig!!

puss och sora bammmmmsekramar!!<3

//Alexandra 

HOPPSPECIAL MED KRYDDA!!!

Hejsan!

Idag har jag äntligen varit helt frisk, så jag har varit i skolan. Första gången någonsinn har man blivit glad över att få gå till skolan. Det var också tur eftersom att jag skulle rida igen i en hoppspecial idag. Jag fick Garcon. Men när Lina komm så sa hon att Sandra hade pratat med henne och sagt att Alexander inte skulle komma så att jag kunde ta Krydda om jag ville!. Det ville jag så då blev det en hoppspecial med pigga Krydda istället!!!:D Jag hoppade 90cm med henne. Ganska högt för att rida en melanstor B-ponny. Hon var JÄTTEDUKTIG. Jag hoppade trippelbarr första gången. Det högsta den låg på var iallafall 80-85, tror jag, Den var typ 1m lång på sista språnget. Men hon klarade ut det den lilla filuren. Hahaha!! Men nu måste jag äta så jag ska bara slänga inn bild åxå.


Jag och Donald glada efter en roset i lingondressyren den 17 december.

H det gött din fete snöpp!!!

//Alexandra 

SICK:(

Tjena!

Idag har jag varit sjuk. Jag kände mig lite sjuk igår, men jag ville ju rida såklart så jag åkte ut till stallet iallafall. Det gick bra på ridlektionen, förutom att jag fick håll!!! PINSAMT!! Hahaha.:D Men Garcon var iallafall jättaduktig. Idag har jag kollat på film och nu sitter jag framför datorn. Men nu kommer dom bästa bilderna från när jag och Sofia var och fotade igår.













Ja, det var det.

Ha det bra!

//Alexandra

 

MALMÖ CITY HORSESHOW!

Hejsan!

Idag har jag haft studiedag. NICE!:D Nu sitte jag här framför datorskärmen med Sofia och bloggar lite. Det har inte hänt så mycket mer eftersom att dagen nästan har börjat. Men snart ska vi ut och fota lite. Jag tror att ni får se resultaten lite senare. Blev ett kort inlägg idag men nu kommer en bild. 


Här är en bild från Malmö City Horseshow.

Ha de gött!

//Alexandra

  


SÖNDAG!

Hej igen!

Idag har jag varit hemma och chillat lite. Jag skulle igentligen åkt till min kussin som fyller år idag, men jag hade så jäkla ont i huvudet så jag stannade hemma. Man vill ju vara frisk till ridlektionen på Garcon imorgon. Nu ska jag myssa ner mig i soffan och sätta på en bra film. 


Här hoppar jag och Smokey på ridlägret i sommras.<33

ses!

//Alexandra 

SOMMARMINNEN!

Hejsan!

Igår så var det fredag och jag var som vanligt i stallet och skötte om Smokey. på skötar aktiveteterna så hade vi skotkärerejs. superkul:D mitt lag vann 2 gånger av 4. Ganska bra, när Frida körde mig en gång så välte skottkärran så jag trillade i gegan!!!! hahahaha!:DMen jag mådde lite dåligt för jag hade fått feber under dagen, så det dunkade i huvudet när jag hade sprungit.:( inte roligt. Men idag är den borta:)! Nu har jag precis redigerat en bild i picknik så den kan ni få se. 


Här är jag och Smokey på ridlägrets sista dag.<3

Ha en fortsatt bra dag!

//Alexandra

  

FILIPPA OCH ELSA DAAAAAAAAAG!

hejsan!

Idag har jag varit i skolan. Där var allt som vanligt. Efter skolan så gick jag hem och väntade på att Elsa skulle sluta. Men eftersom det regnade så mycket så kunde vi inte gå runt sjön så vi va lite istället. Vi va med filippa också. Vi hade jättekul. Vi kollade på en asrolig film som jag tror heter hipp hopp hora. Nu har jag precis gjort min läxa så jag ska nog sitta och chilla lite framför datorn nu.!


Här är en bild från Stockholm international horseshow.

Ha en bra kväll!

//Alexandra

STALLET MED ELSA!

Hejsan bloggen!

Idag har jag varit i stallet med Elsa. Där skötte jag om Smokey så klart!
Sen har jag varit i skolan också. Där hände inte så mycket.
Imorgon så ska jag och Elsa gå runt sjön. Vi eller rättare sakt jag ska få bättre kondis. 
Sen har jag inte så mycket mera att skriva om. 


Denna bilden redigerade jag i picnik nyss. Vad tycks?

hejdå!

//Alexandra
 

HOPPSPECIAL MED SMOKEY<3!

hej igen!

Igår så var det Tisdag och jag hade min hoppspecial. Vi hade hästbyte, och jag fick Smokey<33!!
Det var jättekul. i mitte så jar det 2 kombinasioner åt båda hållen, i varje hörn så stod 1 litet hinder på
50 cm kanske. Ni fattar kanske inte men det var iallafall SKITROLIGT!!!!!!:D Just det Ebba och Fanny välte
varsit hinderstöd!!! Hahahaha. ;) Det var riktigt roligt. Men nu måste jag sticka till skolan!


Här är en bild från en klubbhoppning med Smokey.<3

ha det gött!

//Alexandra

EFTERMIDDAGS INLÄGG!!

Hejsan!

Idag och i fortsättningen så ska det bli eftermiddags inlägg på måndagar.
Det ska det bli för att jag måste plugga efter min ridning som är på måndagar
och när jag är klar så är klockan ganska så mycket. Men skit i samma. Snart ska jag 
och Elsa åka ut till stallet. Där ska vi sköta om smokey och tato sedan så ska vi rida.
Det är hästbyte och jag har haft krydda så tänk om jag får smokey!!<3
Men nu måste jag sticka så jag ska bara slänga in en bild också.:D


här är en bild från ridlägret förra året. Jag rider såklart smokey!!<3  

Ha en bra dag!

//Alexandra

3 FISKAR + SNIGEL!

Hejsan!

Idag har jag varit med Elsa, köpt fiskar och varit på bio.
Jag och Elsa kollade på "Jönsson ligan på styva linan" och åt upp all hennes
ben&jerry glass. Mummms!!
Sen gick vi hem till mig och så åkte vi upp till tassar och morrhår och köpte
3 fiskar och en snigel + en växt och lite fiskmat också.
Sen gick jag, Madde och mamma och kollade på bion "Hotell gyllende knorren".
Den var faktist riktigt bra.

 
Här är en bild från när jag och Maja var och fotade.

Ha det bäst din flodhäst!

//Alexandra

FURU!

Hejsan bloggen!

Igår var jag på furu,det var faktist första gången som jag inte dansade med någon kille!!
Med jag dansade iallafall mycket med Matilda
Igår så spelade vi in en film i skolan. Jag var skolsköterskan Elsa.hihihi
Det kommer bli SÅ HIMMLA PINSAMT när vi ska vissa upp dem i skolan.:)
Ja annars så är det väll inte så mycket mer som har hänt.!


Här är en bild på gårdagens outfit.

ses

//Alexandra
 


ELSII!

Hejsan!
Idag har jag som vanligt gått i skolan. Efter skolan gick jag hem till Elsis!
Sen så gick vi till dompan och köpte biljetter till furu ikväll. Jag skulle köpa till
Matilda också men man fick bara köpa en och sedan ställa sig sist i kön och köpa
den andra. Och då sa dom som var före oss att det bara fans 2 st biljeter kvar och vi hade köplats 3
så vi trodde att vi inte skulle få någon.;( Men där trodde vi fel för det fanns precis 3 biljetter
kvar så där hade vi verkligen tur!!!:):Nu ska vi gå hem till mig och äta lite.
kastade in en en bild från när Clara fotade mig och Elsa.

Ha det göttans!
//Alexandra

HOPPSPECIAL MED MARKOLIO.

Hejsan!

Igår han jag inte gjöra något inlägg så det får bli idag istället.
Igår så red jag igen i en hoppspecial. Och jag fick Markolio.
Först så blev jag sur men när jag hade börjat rida så var han faktist rolig. 
Jag trillade av en gång och han vägrade MÅNGA gånger och bockade lite regält en gång.
Men eftersom det var hans första riktiga hopplektion tycker jag att han var riktigt duktig!!:)
Och han hoppade vattenmatta för första gången  så det var ju inte så konstigt att han vägrade
men har man dålig balans (som jag har) så kan man ju också trilla av. hihihi:)
Nu ska jag snart vara med Elsa. Vi ska gå runt växjösjön!


Denna bilden har Jossefine tagit.
Det var denna gulliga pålle som
jag red på igår.<3

hejdå!

//Alexandra



PLUGGA......!

Hej igen!

Idag har jag bara gått i skolan och chillat framför TV.:)
SKÖÖÖÖÖÖNT!
Jag har inte varit i stallet för jag var tvungen att plugga lite.;(
Men man får ju tänka framåt och imorgon så ska jag och Maja 
ut till stallet och rida. Eller jag ska rida och hon ska fota mig. Så vi
får se om hon kan skika bilderna till mig så snart så möjligt!!!!!


Här är en bild från stockholm international horseshow i globen. 

//Alexandra


RSS 2.0