TAHDAAA!!! HERE I AM! :D

Hej!

Denna dagen har varit full av olika konstiga händelser! Men den värsta var när vi skulle hem från min morfar och "låtsas mormor".
Det va sjuuukt halt ute, det tog typ 5 minuter att ta sig till bilen som stog ca 5 meter från huset! :) så sakta fick vi gå för att inte trilla! :S
Vi körde i 5 kilometer i timmen max! Sen kom en backe, eftersom vi inte känner till vägarna jättebra så visste inte vi att man bara ska trycka gasen i botten och hoppas på det bästa i den baken när det är såhär halt. Så vi körde i kanske 30 tills hjulen inte tog fäste i marken mer och vi började rulla bakåt. Mamma va snabb med att dra i handbromsen men sen stog vi still och kom varken fram eller bak.
Vi ringde min morfar och han kom med traktorn. Det var våra kusiner och deras föräldrar som också vart och hälsat på som också hjälpte till att "rädda" oss! :)

Dom strödde ut sand och till slut (efter ca 1 timme) så va vi uppe för backen och kunde ganska säkert åka där ifrån! :)

Det va min lilla historia!
God natt och PUSS!! <33




28/12-2012

Tjabba Tjena!
 
Idag så kommer det bli en superdag känner jag på mig iaf! :) 
Maja kommer hit vid 12 tiden och då drar vi till stallet tsm :) ska bli fruktansvärt kul att träffa henne igen. Det va ju ett tag sedan sist.
 
Igår så va jag och några kompisar på stan och handlade lite! Jag köpppte en ögonfransböjare som jag VERKLIGEN behövde! Nånn tröja och ett linne från Monkis rea. Haha guuud va mycket kläder jag hade med mig in när jag skulle prova :D Guuuud det va supermycket, men tillslut så blev det en grå tröja för 60 kr (som i vanliga fall kostar 150 kr) som jag hade tänkt ha att rida i. Har knappt någon tajt ridtröja alls. Ett rosa linne och en vit kortärmad SUPERSKÖÖÖÖÖN tröja :)
Sen blev det inte så mycket mer. 
Men vi hade en super kul dag så den är jag nöjd med!
 
Idag så hade jag tänkt rida lite lösgörande övningar på min plutta, i en ganska låg form men fortfarande arbetande och att hon verkligen jobbar aktivt med alla benen ändå! :) Får se om jag plockar upp henne lite lätt på slutet för att jobba lite på att hon inte ska spänna sig. 
 
Tänkte bara berätta att jag "hoppade" lite i onsdags, eller man kanke ska kalla det markarbete jag vet inte men red lite över halva kryss bommar för att hon ska jobba benen och lyfta på dom. Hahaha rev alla fyra första gången så det behöver vi verkligen träna på! men i slutet gick det bra :) hade ett litet kryss som jag red som en åtta på. Övade på att byta galopp över. Det gick iaf superbra, förutom att hon blir nära på okontrolerbar efter ett tag xD Men det gick bra iaf :) 
Hade även några galoppbommar men red aldrig över dom sen. 
Jag höjde krysset sen så det blev ett räcke på kanke 55-60 cm högt. Vill ju inte hoppa högt nu när jag har en dressyrsadel eftersom jag förstör ganska mycket efterso jag får HELT fel sits både före, över och efter hindret. Har ju inte heller något stöd för knäna såkommer väldigt lätt i frmvikt och belastar henne där fram och det blir lätt lite obalans i landningen! :) 
Men jag hoppar bara någon gång ibland och då är hindren låga hon får omvekslingen som vi kombinerar ihop bra tsm med dressyr, markarbete och uteritter! 
Men när jag förhoppningsvis får en hoppsadel snart så kommer det bli mer hoppning och mer träningar! :)
 
ha det superbra allihopa :)
 
Bjusar på gamal bild med dom bästa <333
 
 

TJOLAHOPP!!

Hejsan hejsan, och god jul kan jag passa på att önska er alla! 
 
Idag är jag typ sjuk:( ont i halsen,förkyld och allmänt hängig. Inget pluss i kanten på den du...
Men på nått konstigt sätt så är livet på topp iaf :D
igår red jag windy, madde har henne idag!
Men asså jag måste bara passa på att hylla min fiiiiiiina foderponny asså <333 
Guuud va hon har utvecklats och förändrats på den ganska korta tid vi har haft henne. Hon är en HELT annan häst sen hon kom till oss, shiiit vad fin hon har blivit nu asså! <333 
 
Windy ÄR verkligen den där drömmponnyn man drömmer om på nätterna, det är bara den långa vackra manen som fladrar i vinden som saknas! 
Men när jag rider henne så är hon så sammarbets villig, lugn, avslappnad och helt AWSOME <333
Ååå... vad jag älskar henne :)
 
Hittar vi en hoppsadel som passar så kan vi nog börja hoppa henne snart, eftersom hon är såååå mycket lugnare i galoppen nu så borde det funka :)
Med lite hjälp på traven och en duktig tränare så är vi snart farliga ute i den stora vilda ponny världen! :D
 
 
 
 
 
jag vet att jag rider på den första bilden och madde på den andra men hon såg ut så när både red henne ändå så det spelade inte så stor roll ändå! :)
 
PUSS & KRAM!!
 
 

RSS 2.0