COCH OCH TRANEÈ LÄGER!!

Hallåå!!
Nu så har jag precis komit hem ifrån lilla pappisen efter att ha käkat pizza och kollat på världscup hoppningarna från Belgien tror jag!
Men tidigare idag så var det ett coch och traneé läger, jag fick Lexus!! Han var jätterolig att rida men när vi skulle hoppa på eftermiddagspasset så gick det inte bra alls. Han var välldigt konstig och spänd och tyckte att hindrena var dom läskigaste sakerna som fanns i hela världen, och det visade han redan vid första hoppet. Han sprang förbi hindret 2 ggr innan jag lyckades få över honom. Sen så skulle vi hoppa på ena långsidan och det var ännu läskigare för det stog lite murdelar på sista hindret. Första hindret kom vi över men på anridningen till andra hindret så kännde jag hur han började stå imot jättemycket så jag drev så mycket jag kunnde och han hoppade typ av 5 meter innan hindret och jag tog en flygtur upp till månen undertiden innan jag med lite tur och kanske lite skicklighet landade i sadeln igen;) Kan inte ha varit särskillt skönt för Lexus men han får skylla sig själv när han fjollar sig så mycket. Men sen i alla fall så skulle jag komma en gång till och då var det annu läskigare så en flygtur upp till Mars innan jag ländade annu en gång i sadeln. Stackars bäbishästen....Sen så fortsatte det väll så hela lektionen och han blev bara barnsligare och barnsligare. Och sen så var han så "rädd" att han inte änns vågade gå över en bom utan tog en liten galopptur som slutade med ett brack in i väggen så nu är det ett litet hål där.......Men han skadade ju sig inte så det gör nog ingenting. Men sen så fick jag hoppa banan med Guinness innan den hemska hopplektionen tog slut. Det ända som jag gjorde bra den lektionen var att jag inte ramlade av en ända gång. Fast att han bara var i luften och helt plötsligt vände åt ena sidan så satt jag kvar!! Hihihi, kan man ha mer tur:)
Lexus, såhär snäll ska man alltid va!! <33
Puss och kram:)

ONÖDIGT ATT LÄSA!!

Tjenare!!

Idag så blir det en dag med Elsa! Har typ inget att skriva så tänkte nu säga hejdå! :)
Sommar bild, läääännnnngtar!!



Ha det bra!! :)

MINA VACKRA JULKLAPPAR!!

Tjena!!
Nu så tänkte jag att ni skulle få se mina fina julklappar!!
1. Prasent kort på Axel Ohlssons
2. Present kort på Gina Tricot
3. Present kort på SF
4. Rosa Lindor (som man kan ha på hästens ben!)
5. Nagelack
6. skriv bok
7. Film, LasseMajas Detektivbyrå
8. Choklad
9. Tunika från Monki
10. Blus från Monki
Jag fick lite pengar också men dom finns inte med på bilden!!
Ha det super!!

GOD JUL!!!

Tänkte bara önska er alla en riktigt God Jul!!
Jag är lite sent ute kanske...men jagvhar inte hunnit förrens nu:)
Snutte och jag för typ 3 år sen!! <33
Ha det gött!!

JAG FRYSEEEER!!

Hejsan allihopa!!
Jag känner att jag börjar bli lite dålig på att uppdatera igen men nu får ni i alla fall någonting att läsa! Idag så har jag typ bara hängt framför datorn och så hängde jag med Madde en släng på stan. Hon skulle typ kolla på en ny almnacka. Jag har inte stavat fel till almnacka för min lärare har sagt att det igentligen heter så men man nrukar inte säga det!! Hahaha lite fastnar i alla fall i skolan:) Nu så ska jag ta och skruva upp alla elementen på det högsta för jag fryser så att jag snart börjar skaka!!
Emmiiiiii!! <33
Ha det gött!

HALOJSAN!!!

Tjena!!
Idag så ska jag inte göra något speciellt, typ bara chilla och städa lite på rummet! I eftermiddag någon gång så kommer mormi och morfi hit och hjälper oss medc julgranen och så ska dom äta här också. Sen så ska jag och Elsa köpa en present till julklappshoppningen som är imorgon!!
Elsii och Chuckisen!! SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTAAAA!! <33
Ha det bra:)

JIIPPIIEEEEE!!!!

Tjena!!
Nu så är det äntligen fredag och jag är sååååååååååååååhhhhääääärrrrrrrrrrrrrrrr glad eftersom att det är helg nu!! Inga läxor ingen skola:) Jahg kom precis hem från stallet eftera att ha ridit ett ganska så superpass!! Hon var jättefin och lugn i början men sen i slutet när hon hade fått jobba mycket med formen så blev hon trött och springig så det var lite tråkigt men annars så gick det verkligen TOPPEN!!!!:)
Hihihi, va roliga vi ser ut!! <33


Ha det super:)

STALLET NÄSTA!!

Tjabba alla knasbollar!
Nu så ska jag snart springa ner till Elsa och jag får inte glömma att ta med busspengarna:) Det gjorde jag nämligen en gång så jag fick springa tillbaka upp och hämta dom och det var inte så kul! Det finns väll inte så mycket mer att skriva.... Jag tror att det är teori idag eller det var kanske denna veckan som Jessica skulle bort. Jaja skit samma, vi ses imorgon!
YEHAAA!!! Har ni sett Sandras huvud som är bakom min rumpa! Hahaha ser lite roligt ut:) Eller det gör det kanske inte men jag ser i alla fall rolig ut när jag typ står på tårna i hoppet!

Ha det bra!!
PUSS O KRAM






JOBBA JOBBA JOBBA!!

Hejsan!!
Nu så pluggar jag för fullt till mitt teknik prov som är imorgon. Jag har inte hunnit plugga förrens idag så det är bara att sätta på sig hårdhandskarna och börja jobba!! Men jag orkade inte mer så jag tänkte att jag tar en lite blogg paus eftersom att det var ett par dagar sedan:) När jag är klar med tekniken så ska jag bara skriva lite fakta om regalskeppet Kronan som vi var och kollade på förra tisdagen!
Sötnosen min!! <333
Ha det bra!

LUCIASHOW!!!

Haaajj!!
Om några timmar så är det dags för luciasow!! Ska bli skitkul:) JAg är med i 2 nummer. I Tussdansnummret men jag och Elsa ska bara springa in med en JÄTTESTOR skyllt som är ganska tung. Så när vi springer så typ snubblar vi och skrattar ihjäl oss!! Kommer att bli ganska så pinsamt men skit samma.... Sen så ska jag också vara med i coch och traneé nummret. Där så ska vi ha gymkahna med oss själva!! Jag vet att jag kommer att lyckas klanta mig på något sätt! Typ halka och trilla eller någonting, så kommer jag bli generad ochskratta ihjäl mig!!!! Hahaha:) Så typiskt mig.
Min gammla fisk. Visst ee han Sööööt!! <33
Ha att super:)

JAG SER DET SNÖAR, JAG SER DET SNÖAR.....!!

Tjena!
Nu så har jag fixat lite ny design till min lilla blogg. Vad tycks?? Jag bestämmde mig för att göra den lite mera julig och sen så ska det ju såklart snöa på min blogg! Tyckte att jag var rätt så duktig som fixade det alldeles själv!! Om ni också vill ha det så  sök bara på "Snö på bloggen" på google så kommer det upp en blogg som heter typ mimmi någonting och där kopierar man bara en grej och klistrar in den i kodmallen och så har man snö på bloggen sen!!! Dåligt förklarat jag vet men ni fatter nog sen:)
Fin liten pålle!! <33

Ha det bra:)



BLÄÄÄÄÄ BLAAAA BLOOOOOO!!!

CP rubrik jag vet man jag har riktigt tråkigt just nu!!
Jag är sjuk idag igen, jag var sjuk halva dagen igår och jag var sjuk i onsdags också........ Vad kan jag mer skriva??
Jag har typ öron inflammtion så jag hör bara med ena örat.
KUL!! Nu fattar jag hur det är att vara döv, stackars er.
Kan det bli sommar NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!:)
Ha det superbra!!

NEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJ!!!!

Hejsan!
Idag så är jag sjuk igen:(  Jag som typ precis hade blivit frisk. JAg hoppas verkligen att jag är frisk till imorgon för då så ska vi ju hoppa på traneé ridningen!!! Jag är typ helt förkyld och har snart hela TV-bordet proppfillt med skabbiga snorpapper. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!
Såhär kan man se ut när man har riktigt kul med emma en helt vanlig höstdag!!!!


Ha det super!!

KLUBBDRESSYR MED GARCON!!

Tjaoo!!
Idag så har det varit årets sista klubbtävling och det var en klubbdressyr! Jag hade Garcone och allting gick åt pipan men vi gjorde i alla fall ett gott försök:) Jag var jättearg innan för att jag ridit så dåligt men jag känner mig ändå gladare nu när jag vet att jag inte komit sist!!:) När min kära syster kommer hem så ska vi mysa ner oss i soffan för att kolla på julkalenderavsnitten som vi har missat. Vist är julkalendern bra i år??
Så jädra mysig! <33
Ha det superbra:)
//Alexandra

FRIDAY FRIDAY FRIDAY!!!!!!

Hejsan!!
Idag så har jag varit i stallet och ridit Kryddi Pyddisen!! Hon var jätteduktig och enligt Frida så gick hon på tygeln också:) Hihihi!! Men i slutet så blev hon stark och lyssnade inte riktigt på mig men jag är ändå hyffsat nöjd för hon lyssnade tillslut på mig i alla fall! Nu ska jag snart äta fläskfille och vitlökspotatisar med beanäsås (stavning) till, GOOOOTTTT!!!!!
Blev en bild på Lexus SNYGGA knoppar! Tyvärr så är det ju inte jag som gjort dom:( :)
Ha det super!!

RSS 2.0